Aloe Vera extra frisse tandpasta

8,99

Tandpasta die extra Freshness geeft

Een goede mondhygiëne houdt u tanden, kiezen en tandvlees gezond. Tandenpoetsen vormt de basis van een goede mondhygiëne. Door grondige reiniging van tandvlees en tanden met deze tandpasta zorgt u voor schone tanden en verzorgt tandvlees ook voor een fris gevoel in de mond. De tandpasta bezit 43% Aloë Vera gel en heeft geen fluoride.

Aloë Vera tandpasta met Echinacea extract

De tandpasta bezit een hoeveelheid Echinacea extract. Echinacea extract voorkomt tandvleesontstekingen. De plant staat bekend om zijn helende werking op bijvoorbeeld het immuunsysteem. Bijzonder aan de Aloë Vera tandpasta is dan ook dat door de grondige reiniging en bijzondere werking, de tandpasta geschikt is voor Caries Prophylaxe.

Beschrijving

Poetsinstructie met de Aloë Vera tandpasta

Tandpasta zonder fluoride en met 43% Aloë Vera gel. Voor optimaal resultaat reinigt u grondig uw tanden minimaal twee keer per dag door twee minuten goed te poetsen. Poets bij voorkeur na het ontbijt en voor het slapengaan. Breng voldoende aan op uw borstel. Bijvoorkeur houdt u een vaste poetsvolgorde aan. Als voorbeeld, poets de tanden in de onderkaak eerst aan de binnenkant, dan de buitenkant en tenslotte de bovenkant. De bovenkaak poetst u in dezelfde volgorde.

Aloë Vera tandpasta met extra Freshness

Een goede mondhygiëne houdt u tanden, kiezen en tandvlees gezond. Gezond tandvlees en schone tanden vormen de basis voor een fris gevoel in de mond. Daarnaast bezit her een hoeveelheid Echinacea extract. Echinacea extract voorkomt tandvleesontstekingen. De plant staat bekend om zijn helende werking op bijvoorbeeld het immuunsysteem. Bijzonder aan dit product is dan ook dat door de grondige reiniging en bijzondere werking, de tandpasta geschikt is voor Caries Prophylaxe. Voor een gezonde en schone lach, verzorg de lippen met de Aloë Vera Lipbalm.

Aloe Barbadensis Gel, Sorbitol, Hydrated Silica, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Aroma (Flavor), Echinacea Purpurea Extract, Propolis (Propolis Cera), Alcohol, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Caramel, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1)

Extra informatie

Cosmetische werking

,

Levertijd

1-2 werkdagen

Dispenser

Inhoud

Merk

TOP