Minder stress, meer concentratie

Minder stress is aan de orde van de dag. In drukke tijden ervaren we allemaal wel eens een moment van onrust. Stress voelen we dan, omdat we even niet meer weten hoe we het allemaal geregeld moeten krijgen of hoe we problemen kunnen blijven overzien. Daarbij kan het helpen als je een betere concentratie hebt zodat er meer focus is om in controle te komen. In dit bericht willen we je graag de voordelen van Mind Master beschrijven omdat we daar veel vragen over krijgen. Maar er zijn natuurlijk ook een aantal hele praktische oplossingen om stress te voorkomen.

Beter plannen is minder stress

Door een planning te maken focus je al op wat je wilt en richten je hersenen zich al op het doel wat je wilt bereiken. Zorg wel dat je planning SMART is, Maak een realistische planning waarin je altijd iets meer tijd vrijmaakt voor een taak dan je in de eerste instantie denkt nodig te hebben. Zo valt het mee en blijf je positief.

Zorg voor een juiste energie balans

Het spreekt voor zichzelf maar alles wat je onderneemt kost energie. Hoe zwaarder de inspanning hoe meer energie het kost. Maar naast de fysieke inspanningen heb je ook mentale inspanningen die energie kosten. Vandaar dat we van problemen ook heel moe kunnen worden. Een juiste energie balans zorgt ervoor dat je niet opbrand als je veel onderneemt of veel aan je hoofd hebt. Je kunt jezelf dus opladen door dingen te doen die energie opleveren. Misschien ken je het wel dat je na het sporten, wat toch een behoorlijk fysieke inspanning is, je thuis komt met meer energie. Gewoon omdat je er plezier in hebt en ontspanning in vind. Het sporten heeft samen met de ontspanning gezorgd dat er meer energie is ontstaan. Op tijd de rust nemen, leuke dingen doen kan je helpen om minder stress te krijgen.

Neem op tijd pauze

In principe kan je uren achter elkaar doorwerken, maar daarna stort je vaak in. Neem daarom korte pauzes als je merkt dat je meer moeite hebt met je concentratie. Gemiddeld is dit na 40 minuten geconcentreerd werken, dit varieert natuurlijk per persoon. Tijdens je pauze kun je het best even een frisse neus halen, maar koffie halen voor je collega’s is vaak al genoeg om je hersens wat rust te gunnen.

Minder stress meer concentratie met Mind Master

Mind Master is het eerste product wereldwijd, waar het thema volledig besteed werd aan stress! Lichamelijke stress wordt geneutraliseerd en nieuwe, frisse energie wordt voorbereidt voor het lichaam en de geest. Meer uithoudingsvermogen, hogere prestaties, meer energie. Maar hoe werkt die Mind Master dan eigenlijk? Met 80 ml per dag krijg je voldoende werkzame bestandsdelen binnen die je vrije radicalen neutraliseren. Stress veroorzaakt negatieve energie in ons lichaam in de vorm van gevaarlijke vrije radicalen. Deze vrije radicalen worden effectief geneutraliseerd door op elkaar afgestemde anti-oxidanten.

Mind master Green of Red

De microvoedingssupplementen van de Mind Master formule zorgen ervoor dat de productie van lichaams- en mentale energie verstrekt worden. speciaal afgestemde micro nutriënten ondersteunen een actieve levensstijl. Effectieve micro nutriënten zoals vitamine B1 en B12 ondersteunen de energiestofwisseling van ons lichaam. Het ijzer in de drank draagt bij tot een normale cognitieve functie. Bovendien beschermt Mind Master de cellen tegen oxidatieve stress. Er zijn twee soorten Mind Master, Green en Red. Mind Master Green heeft een zeer natuurlijke smaak, die door de hoge concentratie plantenextracten ontstaat en heeft daarom een licht bittere bijsmaak. Deze wordt door de stevia afgerond, een zuivere plantaardige stof met hoge zoet kracht. Mind Master Red smaakt naar rode druiven. De smaak is zeer natuurlijk en ontstaat net als bij Mind Master Green door de hoge concentratie plantenextracten en heeft daarom een licht bittere bijsmaak. De belangrijkste smaak is die van rode druivensap.

Gebruik van Mind Master

Een gebruik van 1 x dagelijks 80 ml (is gelijk aan 8  x
de dop inhoud) is voldoende. Het beste na de maaltijd en naar smaak puur of met water of vruchtensap verdunnen. De fles schudden vóór gebruik en de drank na het openen in de koelkast bewaren en binnen één
week consumeren. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Zorg voor een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Geef een reactie