Aloe Vera Voetcreme

14,59

Aloe Vera voet creme, reparerende voetverzorging

Last van schrale en ruwe voeten? De Aloe Vera voet creme ondersteunt de verzorging van uw voeten totdat ze weer merkbaar zacht aanvoelen. Snel intrekkende voet creme met 30% Aloe Vera. Voet creme voor intensieve vochtigheid en reparatie van de schrale en ruwe voeten. De huid voelt soepel aan en is mooi verzorgt. Met 30% pure Aloe Vera gel en Bio-Magnolia extract. Regenereert ruw, rauwe en bijzonder droge huid en ondersteund de verzorging naar zachte voeten die mooi zijn verzorgt.

Beschrijving

Gebruik van de voet creme

De reparerende voet creme is een voet verzorgingsproduct met 30% Aloe Vera gel en Bio-Magnolia extract. Het gegenereerd de ruwe en rauwe huid en zorgt voor intensieve vochtigheid. De creme meerdere keren per dag, zoveel als nodig is gebruiken op de droge voeten. Spuit direct op de huid de creme op en smeer deze met de handen uit over de droge voeten. De creme trekt snel in dus blijft wrijven totdat de creme volledig is ingetrokken. De huid zal voelbaar zachter zijn.

LR ALOE VIA lichaamsverzorging

LR Aloë Via lichaamsverzorging en lichaamsreiniging staat voor verfrissende reiniging en intensieve verzorging. De definitie van het silhouet met het beste van Aloë Vera. Speciale recepten reinigen de huid zacht, stabiliseren de vochtbalans en maken de lichaamscontouren glad. Samen met de Aloë Vera vochtinbrengende Bodylotion en de Aloë Vera zachte huidcrème vormt de reparerende voet crème een complete verzorging voor een merkbaar zachte huid.

Extra informatie

Cosmetische werking

, ,

Dispenser

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

Inhoud

TOP