Woman Phyto capsules

25,89

Hulp bij de overgang? Voorkom klassieke overgangsklachten als plotselinge zweetaanvallen, opvliegers, aanvallen van duizeligheid en nervositeit. De overgang (climacterium) is geen ziekte, maar een natuurlijke fase in het leven van een vrouw. Deze periode ligt medisch gezien tussen het 40ste en 55ste levensjaar. 2/3 van de vrouwen ondervindt hierbij typische klachten. Om deze reeds voor het begin van de menopauze op een natuurlijke wijze te voorkomen heeft LR (voor u) Woman Aktiv ontwikkeld.

Ondersteuning tijdens de menopauze 1,2,*

Dit product met rode klaverextracten en vitamine D is de ideale manier om u rustig door de overgangsfase te loodsen. Hoewel deze plant nauwelijks bij het grote publiek bekend is tiert rode klaver ook bij ons welig in velden en weiden. De wetenschap heeft intussen aangetoond dat dit volledig onterecht is, want rode klaver is een van de belangrijkste bronnen van plantaardige hormonen. Deze hormonen worden ook fyto-oestrogenen genoemd en behoren tot de secundaire plantaardige stoffen. Rode klaver is rijk aan genisteine en daidzeine. Beide behoren tot de zogenaamde isoflavonen en hebben dezelfde werking als het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Daarnaast bevat rode klaver nog twee andere fyto-oestrogenen, namelijk formononetine en biochanine A.
1 Calcium draagt bij tot een normaal energiemetabolisme en een normale signaaloverdracht tussen zenuwcellen.
2 Vitamine D en calcium helpen bij het behoud van normale botten en tanden.
* Zorg voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.

Beschrijving

Voorkom opvliegers en klassieke overgangsklachten. Wanneer bij vrouwen vanaf hun 40ste jaar de vorming van oestrogeen afneemt, kunnen deze fyto-oestrogenen dankzij hun vergelijkbare chemische samenstelling deze eigen productie aanvullen. Hierdoor nemen de klassieke overgangsklachten als plotselinge zweetaanvallen, opvliegers, aanvallen van duizeligheid en nervositeit af. Omdat oestrogenen talrijke functies in het hele lichaam vervullen, kan een gebrek aan dit hormoon ook tot vermindering van de activiteit, geheugenverlies en concentratiestoornissen leiden. Oestrogenen spelen ook een belangrijke rol bij de huid- en haar functie . Tevens zijn oestrogenen zeer belangrijk voor een goede stofwisseling in de botten. Een gebrek hieraan kan tot botontkalking leiden. Bovendien dragen ze bij tot een goede vetstofwisseling, ze zorgen voor een lage cholesterolspiegel en beschermen zo het lichaam tegen hart- en vaatziekten. Om ervoor te zorgen dat uw oestrogeen niveau ten allen tijde op peil blijft, raden wij u aan onze rode klavercapsules in te nemen.

Woman Phyto tegen opvliegers

De combinatie van de werkzame stoffen calcium en vitamine C zorgt voor maximale ondersteuning tijdens de menopauze 1,2. De Woman Phyto capsules bevatten ook extract
van rode klaver. Capsules ter ondersteuning tijdens de menopauze Toepassingen: Voor een normale energiestofwisseling. Draagt bij aan een normale signaaloverdracht tussen de cellen. Gebruiksaanwijzing dagelijks 3 x 1 capsule. Verkrijgbaar in potjes met 90 capsules. Een set van 3 potjes, 3 keer 90 capsules biedt u een prijsvoordeel. De capsules zijn lactose- en glutenvrij.
1 Calcium draagt bij tot een normaal energiemetabolisme en een normale signaaloverdracht tussen zenuwcellen.
2 Vitamine D en calcium helpen bij het behoud van normale botten en tanden.
* Zorg voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.

Calciumcarbonaat, capsulehulzen (hydroxypropylmethylcellulose), rodeklaverextract (16 %), oplosmiddel (magnesiumzouten van vetzuren), vitamine D3, kleurstof (titaandioxide).

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

1-5 werkdagen

Dispenser

Merk

Vitamine & mineralen

,

TOP