LASH SERUM WIMPERGROEI SERUM

39,99

De wens van iedere vrouw is een verleidelijke blik met lange, volle wimpers. Met het nieuwe Activating Lash wimpergroei Serum wordt deze wens werkelijkheid!

Innovatief wimpergroei serum

De innovatieve werkstoffen combinatie van het serum stimuleert de wimpergroei en verlengt merkbaar de wimpers. Het Deluxe Activating Lash Wimpergroei Serum zorgt voor lange, volle wimpers en is daarbij verzorgend en versterkend. De huidvriendelijke formule is uit verschillende power-werkstoffen samengesteld. Rode klaverextract werkt in combinatie met een nieuwe soort peptide efficient tegen het verlies van wimpers. Provitamine B5 en een biotine-peptide verankeren en verzorgen de wimpers zodat ze er intensiever en langer uitzien en cafeine samen met essentiele aminozuren stimuleren de haargroei en zijn voordelig voor lange en volle wimpers.

Beschrijving

Met het Activating Lash wimpergroei Serum wordt deze wens werkelijkheid! De innovavtieve werkstoffencombinatie van het serum stimuleert de wimpergroei en verlengt merkbaar de wimpers.

Toepassing van Lash wimpergroei Serum

Breng het wimpergroei serum dagelijks ?s morgens en ?s avonds na de reiniging aan als een eyeliner dicht tegen de bovenste en onderste wimperrand. De gelachtige textuur trekt snel in de huid in en is bijzonder zacht voor de gevoelige huid aan de ogen. Vervolgens kunt u uw beauty- ritueel zoals gewoonlijk vervolgen.

Getest door dermatest tot 35% langere wimpers

Uit het resultaat van een onafhankelijke consumentenstudie door Dermatest bleek tot 35% langere wimpergroei na 6 weken. Na enkele weken was het eerste resultaat al te zien. De producten zijn opthalmologisch en dermatologisch getest op huidverdraagzaamheid. Het serum versterkt de wimpers en verminderd het verlies van wimpers.
Dermatest

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

1-3 werkdagen

Cosmetische werking

, ,

Dispenser

Merk

TOP