Active Freedom capsules

36,49

Naast een gevarieerde voeding en voldoende beweging is de stofwisseling van de gewrichten van groot belang voor een goede gewrichtsfunctie. De Aloe Vera Freedom van LR combineert de gewrichtsvoedingstoffen glucosaminesulfaat en chondroitesulfaat met een waardevolle vitaminen en sporenelementen. Glucosaminesulfaat en chondroitinesulfaat zijn de basis van het menselijk bindweefsel en het kraakbeen. Met vitamine D, E en mangaan. Zonder gentechniek. Lactose en glutenvrij.

Active Freedom capsules

De capsules zijn goed geschikt voor personen met problemen van het bindweefsel, kraakbeen- en/of botweefsel. Draagt bij tot het in stand houden van normale botten en spieren 1. Draagt bij tot een normaal energiemetabolisme 2 en tot de normale vorming van bindweefsel 2Aanbevolen hoeveelheid: 2 x 1 capsule per dag.

Beschrijving

Naast een gevarieerde voeding en voldoende beweging is de stofwisseling van de gewrichten van groot belang voor een goede gewrichtsfunctie. Ondersteunt het behoud van de botten tijdens de dagelijkse inspanning 1. Tweemaal daags 1 capsule innemen. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Zorg voor een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Product buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. Ondersteunt het behoud van de botten tijdens de dagelijkse inspanning 3.

Gebruik van de Freedom capsules

Tweemaal daags 1 capsule innemen. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Zorg voor een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Product buiten het bereik van kleine kinderen bewaren. De Active Freedom-capsules zijn de perfecte aanvulling op Aloë Vera Drinking Gel Active Freedom. De LR ALOE VIA Aloe Vera MSM Body Gel is de perfecte aanvulling op de Freedom producten van LR. Wilgenbasten extract en berendruifbladeren zorgen voor onmiddellijke ontspanning.

1 Vitamine D zorgt voor normale bot- ten, spieren en tanden.
2 Mangaan draagt bij tot een normaal energiemetabolisme en een normale bindweefselvorming.
3 Vitaminen D in Active Freedom-Capsules helpen de normale bot en spierfunctie in stand te houden.

glucosaminesulfaat, gelatine, chondroïtinesulfaat, vitamine E, mangaangluconaat, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), vitamine D, kleurstof (titaandioxide)

Extra informatie

Gewicht 37,2 g
Inhoud

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

TOP