Cistus Incanus bad thee

19,69

Vanwege een officiele verordening mog de LR Lifetakt Cistus Incanus thee vanaf 01.11.2022 onder de huidige voorwaarden niet meer als voedingsmiddel worden verkocht.

De Cistus Incanus thee is een ideaal product om de weerbaarheid voor virussen van uzelf te verhogen. Cistus Incanus thee bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten door een combinatie van 95% bladeren van de Cistus Incanus plant die zijn aangevuld met 5 % muntbladeren voor een frisse smaak. Aan de thee zijn geen aroma’s toegevoegd en bij de verwerking van de Cistus Incanus, wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van de fijne snede van rijke bladeren van hoge kwaliteit. Er worden voor de vervaardiging van de thee alleen planten gebruikt die in het wild groeien.

Cistus Incanus bad thee gebruiken

De thee geschikt voor alle leeftijden, ook voor kinderen en is ideaal voor wanneer er veel virussen op school rond gaan. U zult merken dat u kind minder vatbaar wordt wanneer het dagelijks de thee drinkt. Een volle theelepel in een mok met kokend water overgieten, afgedekt 8-10 minuten laten trekken en vervolgens zeven. Eenvoudiger is het gebruik een thee ei waardoor u niet hoeft te zeven. Een tip voor extra weerstand, is de Immune Plus drank. U kunt deze twee producten samen gebruiken.

Beschrijving

Vanwege een officiele verordening mog de LR Lifetakt Cistus Incanus thee vanaf 01.11.2022 onder de huidige voorwaarden niet meer als voedingsmiddel worden verkocht.

Cistus Incanus bad thee * komt van de in het wild groeiende cistusroos Cistus Incanus, de grijsbehaarde cistusroos, is een van de polyfenol rijkste planten in Europa. Plant deskundige omschrijven deze geneeskrachtige plant als een kreukelig lief eendagsbloemetje dat strak trekt in de loop van de dag en tegen de avond uitvalt.

De thee uit een “geneeskrachtige plant”

De Cistusroos is een van de Cistus soorten waar de hars traditioneel van wordt gewonnen. De immense veelvoud aan fenolische combinaties (lees aromatische verbindingen die na de verwerking van de plant zorgen voor smaak) in de cistusroos, maar is ook voor het menselijke organisme heel waardevol. De kwaliteitscriteria van de thee ontstaat door gebruik van de rijke, fijngesneden bladeren, zonder hout of versnippering. Er wordt enkel gebruik gemaakt van in het wild groeiende planten en zonder gen techniek. De Cistus Incunus Thee wordt gemaakt van 95% Cistusroos bladeren en 5% pepermuntbladeren. Waardevolle inhoud stoffen van de Cistus Incanus gecombineerd met gedroogde muntbladeren.

Gebruiksaanwijzing Cistus Incanus thee

Gebruik voor het zetten van de thee een theezeef die je ook kunt vinden in onze Schoonheidswinkel. Cistus Incanus thee 1 Volle theelepel per kop. Met kokend water overgieten en 8-10 minuten laten trekken.

Werking van de Cistus Incanus thee

De Cistus Incanus plant bevat de meeste polyfenolen van alle plant soorten in Europa. Polyfenolen staan bekend om hun heilzame werking als antioxidant. Het werkt tegen ontstekingen (tandvleesontsteking, griep), allergieën en huidproblemen als eczeem. Daarnaast heeft het een beschermende werking tegen kanker, diabetes, hart- en vaatziekten. Het gebruik geeft je meer vitaliteit doordat waardevolle stoffen een positieve werking hebben op het immuunsysteem en de weerstand 1. De Cistus Incanus is ook te verkrijgen in cistus Incanus capsules.

Waar komt de Cistusroos vandaan?

Cistus Incanus is een plant die het meeste voorkomt in het oosten van het Middellands Zeegebied. De plant bevat veel polyfenolen met een anti-oxidatieve werking. Ze bezit de eigenschap bacteriën en virussen onschadelijk te maken en beschermt bijgevolg tegen virale aanvallen. Dit zorgt ervoor dat onze cellen in onze lichaam beschermd word tegen virussen vanaf buiten af. Door het drinken van de thee wordt er een laagje om je cel heen gevormd, ook wel biofilm genoemd, zodat een virus niet van buiten naar binnen kan en je cel niet aangetast word. Je zult merken dat wanneer je keelpijn krijgt en de thee drinkt dat het snel verlichting geeft. De thee verzacht direct de pijn.

1 Vitamine C in Cistus Incanus capsules draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
* Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

95 % cistusroosbladeren (Cistus Incanus), 5 % pepermuntbladeren

Extra informatie

Gewicht 250 g
Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

Vitamine & mineralen

,

Overige werking

,

TOP