Warning: A non-numeric value encountered in /home/bodycare/domains/schoonheidswinkel.nl/public_html/here/wp-includes/media.php on line 3107

VOEDINGSTOFFEN VOOR ELKE DAG

Een gezond dieet is belangrijk voor jou. U wilt uzelf en uw familie altijd van belangrijke voedingsstoffen voorzien. U heeft echter elke dag veel te doen en slaagt er niet in om een evenwichtig dieet te volgen. LR LIFETAKT Daily Essentials maakt gezond eten gemakkelijk.

Een voedingssupplement dat u dagelijks kunt gebruiken.

Uw leven is kleurrijk, gevarieerd en er valt altijd wel iets te beleven. Bijvoorbeeld, wanneer je met je gezin de klok rond onderweg bent. Of wanneer er op je werk amper tijd is 's middags om iets te eten.
Hobbies en vrienden mogen natuurlijk ook niet vergeten worden. Je hoeft daar zeker geen afstand van te doen, maar ook niet van gezonde voeding. Want dat is heel belangrijk voor jou. Je weet dat je genoeg voedingsstoffen nodig hebt om genoeg energie te krijgen in een dag. Of als gezinshoofd, in het professionele leven of als een echte sportliefhebber: je weet dat je alleen kan presteren als je voldoende energie hebt. En omdat niet iedereen voldoende voedingsstoffen kan integreren in zijn dagelijks schema, heeft LR LIFETAKT een oplossing voor jou om je lichaam functioneel te houden.

 

Drukke dag, niet voldoende voedingsstoffen?

LR LIFETAKT Daily Essentials. Uw dagelijkse extra voedingsstoffen.

Daily Essentials van LR LIFETAKT biedt u belangrijke voedingsstoffen die uw lichaam elke dag nodig heeft. Ook gewoon wanneer je geen tijd hebt om te koken of evenwichtig te eten. De combinatie van Aloe Vera Drinkgel Gel Traditional met Honing en Pro Balance voorziet uw lichaam van belangrijke mineralen en micro elementen zoals hoogwaardige plantaardige materialen. De ideale basis voor een functionerend metabolisme. Aloe Vera Drinking Gel Traditional met Honing: In de natuurlijke genezing wordt aloë vera al eeuwen gewaardeerd om zijn unieke samenstelling van ingrediënten. LR verrijkt het sap van de Aloë Vera plant met waardevolle vitamine C. Dit ondersteunt uw energie-uitwisseling. Daarnaast herstelt Pro Balance het evenwicht van voedingsstoffen in het lichaam. De zuurbalans van het lichaam wordt geregeld door waardevolle micro-elementen en een optimale aanvoer van basismineralen.

TOP