Zeitgard cleansing gel en cream

22,99

Zeitgard cleansing gel en cream is er voor verschillende huid type. De fles met roze opdruk en cleansing cream is speciaal voor de gevoelige huid. De fles met de blauwe opdruk en cleansing gel is voor de normale huid. De innovatieve gezichtsreiniger werkt door middel van een oscillerende borstelkop waardoor het de huid reinigt zonder te irriteren. In de borstel van de gezichtsreiniger is MicroSilver gebruikt dat een anti bacteriële werking heeft, en de toppen zijn in een speciaal productie proces afgerond.

Zeitgard borstel en huidtype

Het gezichtsreiniging programma van zeitGARD biedt cleansing gel en reinigingsborstels voor verschillende huidtype. Gevoelige of normale huid. Kinderen of mensen met een dermatologisch opvallende huid raden wij af om het apparaat te gebruiken. De gezichtsreiniger is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Wissen

Beschrijving

Het eenvoudige gebruik van de zeitGARD gezichtsreiniger is gebruiksvriendelijk. Een reiniging moet niet alleen nuttig maar ook aangenaam zijn. Wij adviseren 1 keer per dag te reinigen met de gezichtsreiniger met cleansing gel of cream. Het apparaat heeft een timer en geeft iedere 20 seconden een signaal en stopt zelf na 60 seconden. Zo kunt u eenvoudig uw gezicht reinigen in 1 minuut. De huidverzorgingsproducten die u gewend bent, kunnen vervolgens ongehinderd in de huid dringen en hun volledige werking doen.

Zeitgard cleansing gel of cream

De zeitgard Cleansing Device reinigingsproducten zijn speciaal afgestemd op de borstels. Zo is een hoge compatibiliteit geboden. De viscositeit, oftewel de consistentie van de Zeitgard Cleansing producten, is zo ontwikkeld dat bij de afzonderlijke intensiteitsstanden van het apparaat geen ongewenst spatten hoeft te worden verwacht. In ieder geval geldt dat de bewezen reinigingseffecten alleen met de combinatie van ons zeitGARD reinigingsprogramma kunnen worden gewaarborgd. Het staat u vrij om alternatieve producten zonder onze garantieplicht te gebruiken.

Andere reinigingsproducten

Wanneer u een nieuw reinigingsproduct gebruikt, test het dan met het Zeitgard Cleansing Device op uw onderarm voordat u het in uw gezicht gebruikt. Enkele reinigingsproducten, waaronder producten met zuren, kunnen uw huid irriteren wanneer u ze met een gezichtsborstel gebruikt. Gun uw huid eerst een korte “rustpauze”. Verwen uw huid vervolgens met de kalmerende LR Aloë Vera Concentrate en een beetje LR Aloë Vera Propolis. Begin de volgende dag nog met een voorzichtige poging. In principe kan uw huid niet door het Zeitgard Cleansing Device overprikkeld worden. Gebruik het apparaat niet met mechanische peelings zoals microbolletjes of schelpen.

Extra informatie

Huidtype

,

Geslacht

,

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

TOP