Zeitgard borstel

31,49

Zeitgard borstel ten behoeve van het zeitgard gezichtreinigingssyteem van LR Health & Beauty. De gezichtsreiniger van top kwaliteit werkt door middel van een oscillerende borstelkop waardoor het de huid reinigt zonder te irriteren. In de borstel van de gezichtsreiniger is MicroSilver gebruikt dat een anti bacteriële werking heeft, en de toppen zijn in een speciaal productie proces afgerond.

Zeitgard borstel en huidtype

Het gezichtsreiniging programma van Zeitgard biedt cleansing en borstels voor verschillende huidtypes, zowel de gevoelige als normale huid. Kinderen of mensen met een dermatologisch opvallende huid raden wij af om het apparaat te gebruiken. De gezichtsreiniger is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Wissen

Beschrijving

Het gebruik van de Zeitgard gezichtsreiniger is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Een reiniging moet niet alleen nuttig maar ook aangenaam zijn. Wij adviseren 1 keer per dag te reinigen met de gezichtsreiniger. Het apparaat heeft een timer en geeft iedere 20 seconden een signaal en stopt zelf na 60 seconden. Zo kunt u eenvoudig uw gezicht reinigen in 1 minuut. De huidverzorgingsproducten die u gewend bent, kunnen vervolgens ongehinderd in de huid dringen en hun volledige werking doen.

Welke Zeitgard bostel?

In principe is het Zeitgard Cleansing Device geschikt voor ieder huidtype (normale, droge, vette, gemengde huid). Ook bij een gevoelige huid is er bij normaal gebruik in principe geen sprake van een overprikkeling van de huid. In geval van een gevoelige huid raden wij de borstel van het merk Zeitgard met de roze vezels voor de gevoelige huid aan. Deze borstel is speciaal ontwikkeld voor dit huidtype. Gelieve daarnaast de reinigingscrème voor de gevoelige huid te gebruiken. In geval van een minder gevoelige huid steekt u de borstel met de blauwe filamenten op uw Zeitgard Cleansing Device en gebruikt u de reinigingsgel. Daarmee krijgt uw huid een extra frisse kick.

gebruik borstel met meerdere personen

Onze aanbeveling is om ieder gezicht een eigen borstel te gebruiken! Gezichtsreiniging is iets heel persoonlijks en kan worden vergeleken met het tandenpoetsen. Ook hier gebruikt iedereen een eigen borstel. Ondanks het antibacteriële effect door het MICROSILVER dat zich in de vezels bevindt, zou het gebruiken van één borstel door meerdere personen uw persoonlijke hygiëne gevoel en tegelijkertijd ook de levensduur van de borstels door de sterkere belasting verkorten.

Zeitgard borstel levensduur

Vergelijk uw Zeitgard borstel met uw elektrische tandenborstel. In de mondholte bevinden zich veel meer bacteriën dan op de huid zelf. Desondanks wisselt u uw tandenborstel naar gevoel iedere maand of uiterlijk iedere 2 maanden. Om het reinigingsresultaat te behouden, adviseren wij u om de tijd van maximaal 3 maanden aan te houden voor het verwisselen van de borstel. Hierbij gaan wij uit van een reiniging van 1x per dag.

Extra informatie

Huidtype

,

Geslacht

,

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

TOP