Wellness kerstpakket

74,99

Het Wellness kerstpakket bestaat uit relax producten voor verzorging van het lichaam. Producten zijn allemaal op basis van aloe vera uit pure bladgel. De aloe vera producten van LR Health & Beauty zorgen voor een kerstpakket waarmee je voor de dag kan komen. Het Wellness pakket wordt daarbij aangevuld met een badlaken van 70×140 en een beauty bag.

Levering Wellness kerstpakket

Een kerstpakket voor een gezonde start in 2021 met aloe vera producten. Het pakket wordt verpakt in een kerstdoos met sierlijke vulling. De levertijd van het pakket varieert afhankelijk van de drukte tussen de 5 en 7 werkdagen. Vraag gerust om meer informatie. Kijk bij de beschrijving voor de specifieke inhoud van dit kerstpakket.

Prijs € 59,55 excl. BTW
Prijs incl. € 72,06 BTW

Beschrijving

Het Wellness kerstpakket bestaat uit relax producten die gebruikt kunnen worden door mannen en vrouwen. Wellness lichaamsverzorging met Aloe vera producten die zorgen voor de hydratatie van de huid. Voor een optimale douche beleving, een rustig moment voor jezelf met lichaamsverzorging na het douchen. Het Wellness kerstpakket bestaat uit de volgende kwaliteitsproducten:

Badlaken 70×140
Beauty Bag is handig voor op vakantie maar ook voor thuisgebruik
Handzeep in een eenvoudig zeeppompje – 250ml
Aloe vera lipbalm – 4,8gr
Shampoo met aloe vera – 200ml
Verzorgende reinigingsdoekjes – 25 stuks. Reinig de huid voor het douchen.
Aloe vera tandpasta – 100ml
Haar en body wash met Aloe vera – 250ml

Aloe vera verzorging als Wellness kerstpakket

Wie wil er niet het beste voor zijn relaties? Met een kerstpakket vol aloe vera producten geeft u geen beter signaal af. Gezondheid staat voorop en aloe vera stond al bij de oude Grieken bekend als wonder plant. De kwaliteitsproducten van LR die in dit kerstpakket zijn toegevoegd bezitten hoge bestanddelen aloe vera van pure bladgel. Een echte wellness verzorging voor het gehele lichaam.

Extra informatie

Geslacht

,

Merk

Levertijd

5 – 10 werkdagen

TOP