SALE!

Water drinken met Hydranome

14,5019,95

Iedereen weet dat het belangrijk is om ieder dag voldoende water te drinken. Voldoende water drinken is essentieel voor onze gezondheid en de Hydronome helpt je. Niet alleen met warm weer maar eigenlijk wel het hele jaar door. Om deze gezonde levensstijl te stimuleren is er de Hydranome. Water drinken door behulp van deze fles zorgt ervoor dat we bewust voldoende drinken. We drinken immers meer water wanneer we de fles bij de hand hebben. Uniek aan de Hydranome is de handige dop die als geheugensteun werkt. De EFSA adviseert vrouwen 1,6 liter water per dag en mannen 2.0 liter per dag te drinken.

Water drinken met de Hydranome

De fles is herkenbaar, heeft een trots karakter in combinatie met natuurlijke rondingen en zachte, vloeiende lijnen. Dit alles resulteert in een moderne, elegante vorm. De beste materialen en de hoogste kwaliteit afwerking zijn gebruikt. De drinkfles is van BPA-vrij Tritan en van voedselveilige materialen. Hij is vaatwasser bestendig en houdt geen geurtjes of smaak vast. De fles sluit goed af en lekt daarom niet.

Wissen

Beschrijving

We kennen dat probleem…. ik vergeet steeds het water drinken. Ook daar heeft Hydradome hulp voor, gebruik dan de gratis app! Deze herinnert je iedere 20 minuten twee tot drie slokken water te nemen. Dit ritme voorkomt dat je dorst krijgt. Dorst zorgt er namelijk voor dat je misschien naar de wat ongezondere gesuikerde frisdranken grijpt. Sommige zitten vol suikers en suikers zijn mede de oorzaak van overgewicht, diabetes II en een aantal hart- en vaatziekten. Met regelmaat een paar slokken water is de beste opbouw naar een gezonde hydratatie.

Water drinken met Hydranome

De gouden regel van hydratatie. Water is essentieel voor vrijwel alle functies van het lichaam en bijzonder belangrijk om de temperatuur van het lichaam te reguleren. Mensen hebben dus voldoende water nodig. De EFSA adviseert vrouwen 1,6 liter water per dag en mannen 2.0 liter per dag te drinken. De Hydranome helpt je water drinken. Een verstandige keuze: water is namelijk belangrijk voor een goede werking van ons lichaam wat voor bijna 70% uit water bestaat. Dagelijks verliezen we 2-3 liter aan vocht. Het is belangrijk om dit ook weer aan te vullen. Wanneer u te weinig drinkt, raakt u gedehydrateerd. Dit geeft symptomen als hoofdpijn, geheugenverlies en concentratiestoornissen. De Hydranome helpt je voldoende water te drinken door o.a. het innovatieve telmechanisme.

Innovatieve dop met telmechanisme

De dop is voorzien van een uniek telmechanisme en het aantal gevulde stippen geeft in één oogopslag weer hoeveel water u heeft gedronken. Dit maakt dat de teller een ideale geheugensteun is. Samen met de app coacht het je naar het voldoende water drinken. De draaischijf is subtiel en intuïtief zonder dominant aanwezig te zijn. Het transparante materiaal geeft een prachtig lichtspel waardoor het water in de fles een extra frisse uitstraling krijgt. De brede basis geeft stabiliteit en voorkomt dat de fles snel omvalt. De fles is er in vier verschillende kleuren van rood, aqua, blauw en grijs. De frisse kleuren van de fles zijn nauwgezet op elkaar afgestemd en versterken het rustige beeld van de vorm.

Extra informatie

Kleur Hydranome

Rood, Aqua, Blauw, Grijs

TOP