VERTARGIL GROENE LEEM PASTA

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

7,9517,95

Vertargil Groene leem pasta is sterk reinigend, rijk aan enzymen en bevat veel heilzame mineralen zoals aluinaarde, aluminium, ijzer, silicium, calcium, magnesium, natrium en kalium en restsporen van waterstof, titanium, chloor, fosfor, koolstof, mangaan en zwavel. Vertargil groene leem pasta zit in een kant en klare tube voor gezichtsmaskers en/of lichaamspakkingen. Als extra werkstof en ter conservering is aan de tube groene leem biologische tea tree olie en lavendel olie toegevoegd.

Vertargil Groene Leem pasta tegen puistjes en meeeters

Bijzonder geschikt bij onzuivere, ontstoken en vette huid en bij puistjes en meeëters. Het blijkt een uitzonderlijk goed natuurlijk middel te zijn om heling van wonden en huidaandoeningen te stimuleren. Groene leem is er ook speciaal voor dieren. Bij paarden kan het onder andere ingezet worden bij peesklap, mok, schimmels en kneuzingen.

Wissen

Beschrijving

Vertargil Groene leem pasta werking en eigenschappen

Zuigt de gifstoffen uit het lichaam op en geeft de mineralen af. Stimuleert de doorstroming van het bloed en activeert de heropbouw van de rode bloedlichaampjes en beschermt tegen in- en uitwendige vervuilingsfactoren en kan verouderingsprocessen vertragen. Neemt geur en uitscheidingen van de huid, verzacht en ontspant plaatselijke ontstekingen en ruimt onderhuidse bloeduitstortingen op. Het verbetert de doorbloeding en bevordert de regeneratie van het huidweefsel. Het wordt verdragen door de huid die geen zeep kan verdragen en wordt in de vorm van leemwater gebruikt om wonden uit te spoelen. Zorgt voor vernieuwing van de huid praktisch zonder litteken; zij verjongt en verfrist de huid en is een natuurlijk middel dat ons kan helpen tegen de schadelijke invloeden van het milieu het absorbeert radio-actieve stralingen en neutraliseert daarmee hun werking (proefondervindelijk aangetoond) en heeft ontvettende eigenschappen die het geschikt maken voor het ondersteunen van een vermageringskuur. Een greep uit de vele eigenschappen die Vertargil groene leem biedt.

Bereiding van de groene leem pasta

Iedere huid kan een kleimasker gebruiken en verdragen. In de vorm van maskers en pakkingen kan de huid worden gereinigd. Het heeft daarnaast een goede invloed op de bloedcirculatie. Omdat het een mooi middel is voor alledaagse (huid)problemen gebruiken schoonheidsspecialistes de groene leem in behandelingen om ook de dode huiscellen van de huid te verwijderen. Het masker kan op een vette en onreine huis worden aangebracht om te laten indrogen. Bij een droge tot gevoelige huid kan het masker door middel van afdekking door folie of een natte kompresdoek vochtig gehouden worden. Giet de gewenste hoeveelheid klei langzaam in een kom met een gelijke hoeveelheid water. Laat dit enige tijd bezinken zonder verder te roeren. Het water wordt door de groene leem opgenomen en wat na enige tijd overblijft kan worden afgegoten. Het beste om toe te voegen is zuiver bronwater omdat kraanwater wat chloor kan bevatten.

Extra informatie

Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

Inhoud

,

Huidtype

, ,

Chi International

Cosmetische werking

, , , ,

Overige werking

,

TOP