SALE!

PROFESSIONELE MAKE UP SET – OP=OP

89,95 49,95

Wilt u een professionele make-up set kopen? Zoek niet langer verder, want met deze 8 layer make-up set heeft u alles bij de hand zodat u een geweldige, professionele make-up op kan zetten. De professionele make-up set komt in een stevige doos waar de 8 layers eenvoudig in en uit schuiven wat het gebruik vereenvoudigd. De layers zijn met folie afgeschermd. Perfect wanneer u een make-up opzet en de palet in de hand wilt houden. De make up is waterbestendig en heeft een lange levensduur. In de samenstelling van de make-up zijn mineralen gebruikt die de huid verzorgen en beschermen. De complete make-up doos heeft een afmeting van 8.7 x 13.5 x 10 cm.

Een make-up set van professionele aard

De 8 layers bevatten een grote variatie aan kleuren met verschillende make-up en alles wat u nodig hebt om een professionele make-up te maken. Te beginnen 32 kleuren lip gloss, matte kleuren, neutrale kleuren oogschaduw en warme kleuren oogschaduw. De 15 kleuren concealer zorgen dat vlekken gemaskeerd kunnen worden waarna de 15 kleuren blusher u een huidtint kan geven die bij de gelegenheid past.

Professionele make up set voor de echte make-up artist

Zoekt u nog een kwasten set die net zo volledig is, kunnen we de 32 delige kwastenset met geitenhaar adviseren. Deze kwasten set is compleet en heeft een volledige samenstelling die past bij deze make-up doos. Van deze make-up set is bij aankoop iedere layer afgedekt met een PET folie voor bescherming. Het voorkomt dat make-up poeder contaminerend en de make-up schoon en helder blijft. Wil je ervaringen delen of leren van elkaar, op Youtube zijn tutorials te vinden die je kunnen inspireren.

OP = OP ACTIE

6 op voorraad

Beschrijving

Een professionele make up set met 8 layers (panelen) make-up waarmee u alles bij de hand om een geweldige, professionele make-up op te zetten. Deze professionele make up set komt in een stevige doos waarbij 8 panelen eenvoudig in en uit schuiven. Het vereenvoudigd het gebruik bij het opzetten van make-up dus ook de kwaliteit. De panelen zijn bij aankoop met folie afgeschermd zodat er geen contaminatie van de make-up optreed.

Een make-up set van professionele aard

De panelen zijn perfect wanneer u een make-up opzet en de palet in de hand wilt houden. De make-up is waterbestendig en heeft een lange levensduur. In de samenstelling van de make-up zijn mineralen gebruikt die de huid verzorgen en beschermen. De complete make-up doos heeft een afmeting van 8.7 x 13.5 x 10 cm.

Professionele make up set voor de echte make-up artist

De 8 panelen bevatten een grote variatie met verschillende make-up en alles wat u nodig hebt om een professionele make-up te maken. Te beginnen 32 kleuren lip gloss. De 4 panelen oogschaduw bevatten zowel matte, shimmer kleuren en warme kleuren oogschaduw. Met de 15 kleuren concealer kunnen vlekken gemaskeerd worden. Daarna zijn er 15 kleuren blusher die u een huidtint kunnen geven die bij de gelegenheid past.

Bij professionele make up set hoort een professionele kwasten set

Zoekt u nog een kwasten set die net zo volledig is, kunnen we de 32 delige kwasten set met geitenhaar adviseren. Deze kwasten set is compleet en heeft een volledige samenstelling die past bij deze make-up doos zodat er een perfecte combinatie ontstaat. Ieder paneel is afgedekt met een PET folie voor bescherming dat make-up poeder contamineerd zodat make-up schoon en helder blijft. Wil je ervaringen delen of leren van elkaar, op Youtube zijn tutorials te vinden die je kunnen inspireren.

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

TOP