MAKE UP KWASTEN SET 32 DELIG IN ETUI

27,95 17,95

Professionele make up kwasten set bestaande uit 32 make up kwasten voor een complete gezichtsmake-up. Een deel van de make-up kwasten zijn voorzien van echt natuurlijk geiten haar. Een combinatie is gekozen om voor het juiste gebruik de perfecte make-up overdracht te creëren. Natuurlijk haar is beter in staat om bijvoorbeeld poeder make-up over te brengen en is zachter in gebruik. De professionele make-up kwasten zijn voorzien van een handvat wat 15 cm lang is. Het hand vat is van hout en mat zwart gecoat voor extra grip. De kwasten set met een volledig kwasten portfolio voor professioneel of thuis gebruik en zit in een handige etui.

professionele make up kwasten set

De set, bestaande uit 32 make up kwasten, zitten in een antibacteriële PU hoes die je eenvoudig kunt oprollen. De set is in de tas opgevouwen 24 x 15.5 x 5 cm en in uitgerolde stand 66 x 24 cm. Een erg handig formaat om mee te nemen op reis of onderweg.

Uitverkocht

Beschrijving

Make up kwasten set voor de complete gezichtsmake-up. Op Youtube zijn veel tutorials te vinden die u kunnen helpen met het opzetten van een ideale gezichts- of oog make up met een make up kwasten set .

De make up kwasten set samenstelling

In deze kwasten set zitten de volgende kwasten: 1 keer poederkwast waaier en 4 keer een poeder of blush kwasten in verschillende grotes. 1 keer poederkwast waaier penseel, 4 keer een foundation kwast, 2 keer een concealer kwast en 2 keer schuine concealer kwast. Daarnaast heeft de set 6 oogschaduw kwasten, 2 kwasten met spons (synthetisch) als oogschaduw kwast. Voor de lippen zijn er 7 lippen kwasten en 1 eyeliner kwast. De wenkbrauw kam en een mascara borstel mogen natuurlijk niet ontbreken en zijn onderdeel van de set.

Make up kwasten set onderhouden

Om deze set professionele make-up kwasten te onderhouden adviseren wij het volgende onderhoudsadvies. Wassen met een niet vette shampoo of de Aloë Vera crème zeep. De penselen regelmatig onder warm, stromend water reinigen. Lichtjes uitslaan en zacht afdrogen en daarna op een papieren tissue laten drogen. De kwasten niet op een warmtebron leggen. Bij het op deppen van make-up de penselen zacht deppen en niet te fel drukken. Reinig de kwasten met regelmaat, het zorgt voor een betere hygiëne en zal de levensduur van de kwasten verlengen. Als de kwasten in goede conditie blijven gaat het opbrengen van make-up beter en zal deze mooier en langer blijven.

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

TOP