TRUE COLOR NAGELLAK

6,99

Nagellak True color. Mooi tot aan de vingertoppen met een perfecte dekkracht. Lang houdende kleuren vol glans, voor onze belangrijkste accessoires, onze nagels. De snel drogende nagellak houdt de kleuren lang vast. De lak is te verkrijgen in 12 verschillende trendy en goed-humeur kleuren. Voor een optimaal resultaat tweemaal aanbrengen en met een top coat fixeren. Tevens zorgt LR gedurende het seizoen voor nieuwe modekleuren of seizoenskleuren.

Nagellak van LR is van hoge kwaliteit

We zeggen niet voor niets, lang houdende kleuren vol glans. Speciaal voor onze belangrijkste accessoires, onze nagels. De snel drogende nagellak houdt de kleuren lang vast. Voor een optimaal resultaat tweemaal aanbrengen en met een top coat fixeren. LR heeft gezorgd voor een perfecte samenstelling die deze bijzondere kenmerken waar maken.

Base coat en Top coat voor langdurig mooie nagels

Met een Base coat of een Top coat vergroot u de levensduur van uw mooie gelakte nagels. En last van uw nagelriemen? Met hersteller krijgen uw nagelriemen de juiste verzorging.

Wissen

Beschrijving

De True Color Nagellak is mooi tot aan de vingertoppen met lang houdende kleuren vol glans. De perfect dekkende lak voor onze belangrijkste accessoire, onze nagels. De snel drogende nagellak houdt de kleuren lang vast. De Nagellak is te verkrijgen in 12 verschillende trendy en goed-humeur kleuren. Voor een optimaal resultaat tweemaal aanbrengen en met een top coat fixeren. Tevens zorgt LR gedurende het seizoen voor nieuwe modekleuren of seizoenskleuren.

Nagellak van LR is van hoge kwaliteit

We zeggen niet voor niets, lang houdende kleuren vol glans. Speciaal voor onze belangrijkste accessoires, onze nagels. De snel drogende lak houdt de kleuren lang vast. Voor een optimaal resultaat tweemaal aanbrengen en met een top coat fixeren. LR heeft gezorgd voor een perfecte samenstelling die deze bijzondere kenmerken waar maken.

Base coat en Top coat voor langdurig mooie nagels

Met een Base coat of een Top coat vergroot u de levensduur van uw mooie gelakte nagels. En last van uw nagelriemen? De professionele waaierpenseel past zich perfect aan op de vorm van de nagel. Daardoor is er een precieze kleur aanbrenging van de lak in 1 beweging.

Extra informatie

Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

Inhoud

Nagel kleur

, , , , , , , , , , , , ,

TOP