Mind Master voordeelset

80,99

Mind Master brain & body performance drink formula GREEN & RED. Formula RED is een vervolg op het innovatieve succes product, mind master formula green van LR Health & Beauty. Mind Master is een prestatie drank voor lichaam en geest. Het verminderd stress en draagt zorg voor een betere prestatie van lichaam en geest. Mind Master neutraliseert niet-medische stress symptomen op de lange termijn. Micro nutrienten hebben een preventieve werking en verhogen de fysieke en mentale energie niveaus. De unieke samenstelling beschermt lichaamscellen tegen vrije radicalen en verhogen de concentratie. Made in Germany en SGS INSTITUT FRESENIUS gecertificeerd.

Mind Master brain & body performance drink set

Zowel de Mind Master formula GREEN en RED zijn te verkrijgen in een voordeel set van 5 flessen. Een voordeel set voor de vaste Mind Master gebruiker. Kies Green of Red voor de juiste Mind Master set.

Beschrijving

Mind Master is een prestatie drank voor lichaam en geest 1. Het verminderd stress en draagt zorg voor een betere prestatie van lichaam en geest 1,3. Mind Master neutraliseert niet-medische stress symptomen op de lange termijn 2. Micro nutriënten hebben een preventieve werking en verhogen de fysieke en mentale energie niveaus. De unieke samenstelling beschermt lichaamscellen tegen vrije radicalen en verhogen de concentratie. Made in Germany en SGS INSTITUUT FRESENIUS gecertificeerd.

Mind Master set brain & body performance drink tegen stress

Deze prestatie drank is een mijlpaal voor de bestrijding van niet-medische stress en het verhogen van de prestaties *. Het hoogtepunt: lichaam en geest kunnen samen worden gestimuleerd. De anti-oxidanten resveratrol, groene thee, chlorofyl, vitamine E en selenium vullen elkaar aan om stress te verlichten. Vitaminen B, choline, ijzer 4, co-enzym 10 en L-carnitine verhogen van de efficientie van lichaam en geest. Dr Anke Ertan, een expert in preventieve geneeskunde en stress management, verklaarde het volgende: Bepaalde combinaties van planten, vitaminen en mineralen helpen het lichaam om stress te verminderen, terwijl het opwekken van energie in het proces. Ze verlaten het lichaam en de geest wordt weer fris en veerkrachtig. Zie youtube voor informatie film. De Mind Master set is een voordelige aanbieding voor de vaste gebruiker.

1 Vitamine B12 draagt bij tot een normale energiestofwisseling en een normale werking van het zenuwstelsel. Vitamine B12 draagt bij tot een vermindering van moeheid en vermoeiing.
2 Vitamine E draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.
3 Thiamine en vitamine B12 dragen bij tot een normale psychische werking.
4 Ijzer draagt bij tot een normale energiestofwisseling en tot de vermindering van moeheid en vermoeiing.
* Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
** Patent aangevraagd in Duitsland. Patent-Nr.: DE 10 2013 205 049 A1

rodedruivensap uit druivensapconcentraat, Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (VS/Mexico 36 %), water, dextrose, stabilisator (xanthaan), extractenmengeling (druivenpitextract, groenethee-extract, resveratrolhoudend druivenschilextract), L-carnitine-L-tartraat, antioxidatiemiddel (L-ascorbinezuur), co-enzym Q10, vitaminemengeling (thiaminemononitraat, foliumzuur, vitamine B12, DL-alfa-tocoferylacetaat), zuurmiddel (citroenzuur), ijzer(III)-pyrofosfaat, bewaarmiddel (kaliumsorbaat), zoetmiddel (steviolglycoside), cholinebitartraat, natriumseleniet, kleurstof (chlorofyl).

Extra informatie

Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

Inhoud

Vitamine & mineralen

, , , , ,

Mind Master set

Mind Master Green, Mind Master Red

TOP