Hand creme van Microsilver Plus heeft 3 basis werkstoffen zuiver zilver, zinkbindingen en dexpanthenol. Onze MICROSILVER PLUS huidverzorgingsproducten hebben veel voordelen: de werkzame stof Microsilver werkt regulerend en stabiliserend. In combinatie met waardevolle aanvullende inhoudelijke stoffen of mineraalverbindingen wordt de werking van de verschillende huidverzorgingsproducten geoptimaliseerd.

Toepassing van de Microsilver Plus Hand creme

De Micro Silver Plus Hand creme legt zich als een beschermende handschoen rond de handen. De hand creme trekt snel in, is niet vet en hydrateert de handen. De Hand creme bevat een mineralen complex dat de huid beschermt.

20,99

1 op voorraad

Product Description

Micro Silver Plus is de functionele verzorging van LR voor het hele lichaam van kop tot teen. De basis werkstoffen zijn: zuiver zilver, zinkbindingen, dexpanthenol.

Werkstof combinatie in Microsilver Plus

Basis voor de werking van de Microsilver Plus producten, waaronder deze hand creme, is de werkstof Microsilver BGTM. Het gaat hier over zuiver zilverpoeder met een hoog poreuze, zwamachtige structuur. In combinatie met dexpanthenol en zinkverbindingen ontstaat een drievoudig werkzame formule voor uw gezondheid. Zuiverend: zilver heeft een sterk regulerende werking. Ongewenste bacteriën op de huid worden sterk verminderd. Regulerend: de reeds aanwezige bacteriën worden gehinderd in hun vermenigvuldiging. Stabiliserend: de huidbarrière wordt versterkt en daarmee minder vatbaar. Bij Microsilver gaat het om een nanoporeus zilver ook wel zilverpoeder genoemd met een partikel grootte van ca. 11,6 µm. Dit zilverpoeder heeft een zwamachtige oppervlaktestructuur. Het heeft een grote, actieve oppervlakte, waarvan de werking in de producten van de serie MICROSILVER voor de eerste keer bruikbaar gemaakt wordt voor de cosmetische toepassing op de huid.

Aqua (Water), Glyceryl Stearate, Isopropyl Palmitate, PEG-20 Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Polydecene, Panthenol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Smithsonite Extract, Squalane, Polysorbate 60, Silver, Zinc Oxide, Carbomer, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Additional Information

Cosmetische werking

, , ,

Dispenser

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

Inhoud

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.