MASCARA EXTREME VOLUME

13,99

Extreme volume mascara van LR zal u verassen. Wie dit wimperwonder product van LR Colours test, zal grote ogen opzetten! Dit product is een absoluut Must-have voor iedereen die het maximum volume wil halen bij het aanbrengen van de Make up bij de wimpers. Het geeft een puur volume en zal daarbij de wimpers niet verzwaren of klitten. Dank zij de verbeterde haar borstelstructuur is er een unieke combinatie tussen borstel en mascara.

Werking van de extreme volume mascara

Door de unieke structuur van de borstel raakt de borsteluiteinde ook de kleine wimpers aan de wimper rand. De brede kant zorgt voor extra volume wat een intensieve blik geeft. De innovatieve crème structuur zal de mascara gelijkmatig om iedere wimper brengen van wortel tot uiteinde. De was zorgt voor zachte wimpers met nog meer volume. De mascara extreme volume is een echte Wimper Maximazer die je overtuigt met een sensationeel volume en een perfecte vorm. Beleef het mascara effect met een heel nieuwe dimensie en maak van uw wimpers de blikvanger met een fascinerende intensiteit. Op zoek naar een andere kleur mascara. De LR Volume & Curl Mascara is er in drie verschillende kleuren. Voor tips over het aanbrengen, kijk op de blog van http://www.lovingyourlife.nl/. Shirley verteld daar over haar ervaringen.

Beschrijving

Extreme volume mascara van LR zal u verassen. Wie dit wimperwonder product van LR Colours test, zal grote ogen opzetten! Dit product is een absoluut Must-have voor iedereen die het maximum volume wil halen bij het aanbrengen van de Make up bij de wimpers. Het geeft een puur volume en zal daarbij de wimpers niet verzwaren of klitten. Dank zij de verbeterde haarborstelstructuur is er een unieke combinatie tussen borstel en mascara.

Werking van de extreme volume mascara

Door de unieke structuur van de borstel raakt de borsteluiteinde ook de kleine wimpers aan de wimperrand. De brede kant zorgt voor extra volume wat een intensieve blik geeft. De innovatieve creme structuur zal de mascara gelijkmatig om iedere wimper brengen van wortel tot uiteinde. De was zorgt voor zachte wimpers met nog meer volume. De mascara extreme volume is een echte Wimper Maximazer die je overtuigt met een sensatiioneel volume en een perfecte vorm. Beleef het mascara effect met een heel nieuwe dimensie en maak van uw wimpers de blikvanger met een fascinerende intensiteit. Op zoek naar een andere kleur mascara. De LR Volume & Curl Mascara is er in drie verschillende kleuren. Voor tips over het aanbrengen, kijk op de blog van http://www.lovingyourlife.nl/. Shirley verteld daar over haar ervaringen.

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

1-3 werkdagen

Cosmetische werking

Dispenser

Merk

TOP