MAKE-UP KWASTENSET PROFESSIONEEL 34 DELIG

40,95 35,95

Zeer complete make-up kwasten set bestaande uit 34 make-up kwasten. In deze make-up kwastenset zijn de grote kwasten voorzien van echt natuurlijk geiten haar. Zie hier. Een combinatie is gekozen om voor het juiste gebruik de perfecte make-up overdracht te creeren.

Complete make-up kwastenset 34 delig

Natuurlijk haar is beter in staat om make-up over te brengen en is zachter in gebruik. De professionele make-up kwasten zijn voorzien van een handvat wat 15 cm lang is. Het hand vat is van hout en mat zwart gecoat voor extra grip. De kwastenset met een volledig kwasten portfolio voor professioneel of thuis gebruik. Lip gloss, natte foundation, eyeliner en wenkbrauw kwasten zijn voorzien van synthetisch haar beter geschikt voor de makeup overdracht. Hiervoor is natuurlijk haar te zacht. Oogschaduw kwasten zijn van natuurlijkhaar.

Uitverkocht

Beschrijving

De set, bestaante uit 34 make-up kwasten, zitten in een antibacterièle PU hoes die je eenvoudig kunt oprollen. De set is in de tas opgevouwen 24 x 15.5 x 5 cm en in uitgerolde stand 66 x 24 cm. Een erg handig formaat om mee te nemen op reis of onderweg.

Make-up kwasten set voor de complete gezichtsmake-up

Op Youtube zijn veel tutorials te vinden die u kunnen helpen met het opzetten van een ideale gezichts- of oog make-up. In deze kwastenset zitten de volgende kwasten: poederkwast waaier en poeder of blush kwasten in verschillende grote. poederkwast waaier penseel, foundation en concealer kwast en schuine concealer kwast. Oogschaduw kwast, spons (synthetisch) oogschaduw kwast, lippen kwast en eye-liner kwast, wenkbrauw kam, mascara borstel.

Een complete kwastenset goed onderhouden

Om deze set professionele make-up kwasten te onderhouden adviseren wij het volgende onderhoudsadvies. Wassen met een niet vette shampoo of de Aloë Vera crèmezeep. De penselen regelmatig onder warm, stromend water reinigen. Lichtjes uitslaan en zacht afdrogen en daarna op een papieren tissue laten drogen. De kwasten niet op een warmtebrom leggen. Bij het op deppen van make-up de penselen zacht deppen en niet te fel drukken.

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

TOP