SOLD OUT

MAKE UP KWASTEN 12 DELIG

16,70

Make up kwasten in een 12 delige kwastenset. Deze make-up kwasten zijn voorzien van zachte haren. De make-up kwasten zijn voorzien van een houten handvat wat zorgt voor een natuurlijke grip. Een make up kwasten set met Girl Power.

Make up kwasten 12 delig

De set bestaat uit 12 make up kwasten voor het opzetten en onderhouden van gezichtsmake-up. De kwasten zitten in een Leopard print hoes die je met een drukknop sluiting. De set is dus ook eenvoudig mee te nemen op reis of onderweg.

Make up kwasten voor de complete gezichtsmake-up

Op Youtube zijn veel tutorials te vinden die u kunnen helpen met het opzetten van een ideale gezichten- of oog make-up. De 12 delige set bestaat uit kwasten voor Loose Powder, Blush, grote oogschaduw kwast, schuine oogschaduw kwast, kleine oogschaduw, schuine wenkbrauw, Lip, fijne eyeliner, oogschaduw, waaier kwast.

Uitverkocht

Beschrijving

Deze populaire Make up kwasten set is in alle opzichten een gewenst product, goede kwaliteit en een scherpe prijs. Handig voor thuis en onderweg. Alle kwasten voor een perfecte gezichtsmake-up zijn aanwezig in deze make up kwasten set. De kwasten kunnen jaren lang mee gaan zo niet je hele leven. Je zult de ene kwast intensiever gebruiken dan andere. Dat is natuurlijk afhankelijk van je eigen make-up gebruik.

Een complete make up kwasten set van niveau

Om deze set Make up kwasten te onderhouden adviseren wij het volgende onderhoudsadvies. Föhn kwasten nooit droog, de haren gaan alle kanten opstaan en dat werkt niet goed. Wassen met een niet vette shampoo of de Aloë Vera crèmezeep. De penselen regelmatig onder warm, stromend water reinigen. Lichtjes uitslaan en zacht afdrogen en daarna op een papieren tissue laten drogen. De kwasten niet op een warmtebrom leggen. Bij het opnemen van make-up de penselen zacht deppen en niet te fel drukken. Verzorg make-up kwasten goed door ze regelmatig (1 keer per week ongeveer) te wassen met een milde shampoo en ze goed te laten drogen.

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

TOP