Sale! -13%

LR Soul of Naturel Strong Soul set

78,49

De LR Soul of Nature Strong Soul set bestaand uit douchegel, bodycrème, roll-on, geurmengsel voor het begeuren van de kamer. Voor een blijf-krachtig ritueel om nieuwe energie en vitaliteit te krijgen. Alle producten met 100 % natuurlijke essentiële oliën.

LR Soul of Nature Strong Soul

Uw stay-powerful ritueel: duik erin en laad uw batterijen op. Voel je je uitgeput? Overal moe? Geef het niet op! Wat je nu nodig hebt is nieuwe energie. De geurige aroma wereld LR Soul of Nature Strong Soul is de bron voor extra kracht, vitaliteit en een alerte geest. Met de speciale geur van pepermunt, eucalyptus, tijm en ceder, verlaat u uw dagelijkse aroma wellness ritueel met het gevoel gesterkt te zijn en klaar voor de uitdagingen van het leven, groot en klein.

Complete Strong Soul set

Voel jezelf sterker worden met elke ademhaling en herwin je energie met Strong Soul. Douchegel: Voor een energieboost onder de douche dankzij een vitaliserende geursamenstelling. Body Cream: Voor een verzorgd gevoel op de huid en een revitaliserend gevoel voor de ziel dankzij een versterkende mengeling van geuroliën. Roll-on: De ideale metgezel voor een gevoel van innerlijke kracht, ook voor onderweg. Geurmengsel: Om uw eigen vier muren te begeuren met behulp van een geurdrager voor een sfeer vol energie.

Beschrijving

LR Soul of Naturel Strong Soul set

Set bestaande uit douchegel, bodycrème, roll-on, geurmengsel voor het begeuren van de kamer. Voor een blijf-krachtig ritueel om nieuwe energie en vitaliteit te krijgen. Alle producten met 100 % natuurlijke essentiële oliën.

100% natuurlijke essentiele oliën

Pepermunt & euxalyptus (topnoot): Twee verfrissingen in één. Met zijn frisse, uitgesproken en koele geur heeft pepermunt een activerend, ophelderend, herstellend en verkwikkend effect. Eucalyptus gedraagt zich als een tonicum en verhoogt uw gevoel van welzijn. Tijm (hartnoot): Het Latijnse woord “thymus”, betekent “moed”, vertelt ons dat tijm een sterk en activerend effect heeft en ons met moed kan vullen. De krachtige, kruidachtige geur heeft ook een stimulerend en verfrissend effect. Cederhout (basisnoot): Zwoele, houtachtige, warm – cederhoutolie heeft een hartverwarmend, stabiliserend en aardend effect en verhoogt je zelfvertrouwen.

Complete Strong Soul, energieke vitaliteit set toepassing

Douchegel: Breng de aromadouchegel aan op de vochtige huid, masseer met ronddraaiende bewegingen tot zich een zijdezacht schuim heeft gevormd en spoel af. Geniet gewoon van het vitaliserende effect van de geur gedurende een paar minuten onder de douche. De douchegel kan ideaal worden geïntegreerd in een energieke verzorgingsroutine, bijvoorbeeld om de dag met volle kracht te beginnen. Lichaamscrème: Aanbrengen op de gereinigde huid en zachtjes inmasseren met ronddraaiende bewegingen. De Body Cream kan ideaal worden geïntegreerd in een vitaliserende huidverzorgingsroutine en wordt aanbevolen te worden gebruikt na het douchen met de bijbehorende douchegel uit de LR Soul of Nature serie. Roll-On: Breng de roll-on 1-2 keer naar behoefte heen en weer aan over de huid op de polsen, slapen of nek en voel de energetiserende, stimulerende HOT-COLD-COMPLEX voor een helder hoofd. De roll-on kan ideaal worden geïntegreerd in een vitaliserende feel-good routine en is de ideale oplossing om de verkwikkende geur van de Strong Soul aromawereld onderweg te krijgen, handig en snel. Tip: Bewaar op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht. Geurmengsel voor kamergeuren in een geurdrager: Gebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een diffuser voor kamergeur, bijv. 3-4 druppels in de diffuser doen en max. 3x daags gedurende 1 uur vernevelen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken. Het mengsel van geuroliën kan ideaal worden geïntegreerd in een activerende welzijnsroutine. LR Soul of Naturel Strong Soul set: Set bestaande uit douchegel, bodycrème, roll-on, geurmengsel voor het begeuren van de kamer.

WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:

Relaxed Soul set waarschuwing

Relaxed Soul set waarschuwing

Gevaar: Het is van essentieel belang ervoor te zorgen dat de oliemengsels niet worden ingeslikt en niet puur op de huid worden gebruikt. Het wordt aanbevolen ze alleen onder toezicht van een volwassene te gebruiken. Voor gebruik tijdens de zwangerschap een arts of een verloskundige raadplegen. Niet geschikt voor consumptie. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie over veilig gebruik het desbetreffende veiligheidsinformatieblad of productetiket. Sluit het deksel altijd goed af en bewaar het op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht.

Zie ingredienten lijst op de productpagina

Extra informatie

Levertijd

3-5 werkdagen

TOP