Sale! -13%

LR Soul of Naturel Relaxed Soul set

93,49

De LR Soul of Nature Relaxed Soul aromawereld geeft je diepe relaxatie en een goede nachtrust, wanneer je het nodig hebt. Haal diep adem, sluit je ogen en laat je geest ontspannen met Relaxed Soul. Uw relax-ritueel: Duik in een wereld van ontspanning en kom tot rust!

LR Soul of Nature Relaxed Soul

Is alles te veel voor je? Relax! Laat je stressvolle dagelijkse leven achter je, leun achterover en genieten van momenten van innerlijke rust en kalmte. De geurige aromawereld LR Soul of Nature Relaxed Soul vervult uw verlangen naar diepe ontspanning en een rustgevende slaap, in het hier en nu. De oliecompositie van bergamot, lavendel, neroli en sandelhout en de natuurlijke verzorgingsproducten creëren uw persoonlijk en dagelijks ontspanningsritueel voor thuis. Haal diep adem, sluit je ogen en laat je ziel ontspannen met Relaxed Soul.

Complete Relaxed Soul set

Douchegel: Voor een ontspannen douche ‘s avonds dankzij de ontspannende geur. Body Butter: intensief voedende en ontspannende verzorging voor de huid. Roll-on: De ideale metgezel voor een gevoel van kalmte – ook voor onderweg. Kussen-/roomspray: Om het ontspannende geureffect op een kussen en in de kamer te ontvouwen. Geurmengsel voor kamergeuren: Voor het begeuren van uw eigen vier muren met behulp van een geurdrager (bv. diffuser of geurlamp) voor een ontspannen sfeer.

Beschrijving

LR Soul of Naturel Relaxed Soul set

Set bestaande uit douchegel, body butter, roll-on, pillow/roomspray, geparfumeerd oliemengsel voor het begeuren van de kamer. Voor een relax-ritueel om van top tot teen te ontspannen en tot rust te komen. Alle producten met 100 % natuurlijke essentiële oliën. Met een mengsel van geurolie van bergamot, lavendel, neroli en sandelhout.

100% natuurlijke essentiele oliën

Bergamot (topnoot): De fruitige en wrange maar toch lichte geur van bergamot heeft in tegenstelling tot andere citrusoliën een kalmerend, ontspannend en verfrissend effect.
Lavendel en neroli (hartnoot): De kruidige en bloemige lavendelolie is een klassieke middennoot. Ze heeft een ontspannende en kalmerende werking en bevordert zo een goede nachtrust. Neroli heeft een bloemige en poederachtige geur en heeft een verzachtend, versterkend en opbeurend effect.
Sandelhout (basisnoot): De balsemachtige, warme en zoet geurende sandelhoutolie heeft een aardende, kalmerende en balancerende werking. Er wordt ook gezegd dat het een slaapverwekkend effect heeft.

LR Soul of Naturel Relaxed Soul set toepassing

Douchegel: Breng de aromadouchegel aan op de vochtige huid, masseer met ronddraaiende bewegingen tot zich een zijdezacht schuim heeft gevormd en spoel af. Sluit gewoon uw ogen onder de douche en geniet een paar minuten van het ontspannende effect van de geur. De douchegel kan ideaal worden geïntegreerd in een ontspannende welzijnsroutine en wordt met name aanbevolen ‘s avonds voor het slapen gaan.
Body Butter: Aanbrengen op de gereinigde huid en zachtjes inmasseren met ronddraaiende bewegingen. De Body Butter kan ideaal worden geïntegreerd in een ontspannende feel-good routine en wordt vooral aanbevolen ‘s avonds voor het slapen gaan en na het douchen met de bijbehorende douchegel uit de LR Soul of Nature serie.
Oprollen: Breng de roll-on 1-2 keer naar behoefte heen en weer aan op de huid van de polsen en de hals en voel de effectieve werking. De roll-on kan ideaal worden geïntegreerd in een ontspannende welzijnsroutine en is de ideale oplossing om de ontspannende geur van de Relaxed Soul aromawereld onderweg, praktisch en snel te laten inwerken.
Tip: Bewaar op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht.
Kussen/roomspray: Verstuif een fijne nevel op uw kussen en in de kamer – één tot drie verstuivingen, afhankelijk van de grootte van de kamer en de gewenste geurintensiteit. Ook ideaal voor onderweg, bv. op reis, om de vertrouwde feel-good sfeer te voelen, zelfs op onbekende plaatsen.
Geurmengsel voor kamergeuren in een geurdrager: Gebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een diffuser voor kamergeur, bijv. 3-4 druppels in de diffuser doen en max. 3x daags gedurende 1 uur vernevelen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken. Het mengsel van geuroliën kan ideaal worden geïntegreerd in een ontspannende feel-good routine. Tip: Creëert een ontspannende feel-good sfeer in de slaapkamer.

WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:

Relaxed Soul set waarschuwing

Relaxed Soul set waarschuwing

Gevaar: Het is van essentieel belang ervoor te zorgen dat de oliemengsels niet worden ingeslikt en niet puur op de huid worden gebruikt. Het wordt aanbevolen ze alleen onder toezicht van een volwassene te gebruiken. Voor gebruik tijdens de zwangerschap een arts of een verloskundige raadplegen. Niet geschikt voor consumptie. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie over veilig gebruik het desbetreffende veiligheidsinformatieblad of productetiket. Sluit het deksel altijd goed af en bewaar het op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht.

Zie ingredienten lijst op de productpagina

Extra informatie

Levertijd

3-5 werkdagen

TOP