Sale! -13%

LR Soul of Naturel Cheerful Soul set

93,49

De LR Soul of Nature Cheerful Soul aromawereld geeft je diepe relaxatie en een goede nachtrust, wanneer je het nodig hebt. Haal diep adem, sluit je ogen en laat je geest ontspannen met Relaxed Soul. Uw relax-ritueel: Duik in een wereld van ontspanning en kom tot rust!

LR Soul of Nature Cheerful Soul

Je geluksritueel: momenten van geluk en positieve energie krijgen. Had je een zware dag vandaag? Laat jezelf niet in de steek! Gun jezelf kostbare me-time en geniet van de gelukkige momenten in je leven. De geurige aroma wereld LR Soul of Nature Cheerful Soul straalt een goed humeur uit, zodat ook u barst van de positieve energie. Met de aangenaam geurende essences van citroen, sinaasappel, roos en cederhout beleeft u momenten die u omhullen met pure vrolijkheid en die ware gevoelens van geluk in u opwekken. Geniet van het leven: met een goed humeur en een glimlach op je gezicht.

Complete Cheerful Soul set

Cheerful Soul laat je stralen van binnenuit. Douchegel: Voor een verfrissende douche die met zijn pittige geur ware gevoelens van geluk opwekt. Body Sorbet: Lichte sorbettextuur met een sprankelende geur die u van top tot teen in een frisse joie de vivre hult. Roll-on: De ideale metgezel voor een gevoel van geluk – ook onderweg. Kussen & kamerspray: Verstuift een verfrissende geur in de kamer die iedereen een gevoel van geluk en joie de vivre geeft. Geurmengsel: Om uw eigen vier muren te begeuren met behulp van een geurdrager voor een oase van welzijn waarin uw ziel straalt van geluk. LR Soul of Naturel Cheerful Soul set: Set bestaande uit douchegel, body sorbet, roll-on, roomspray, geurmengsel voor het begeuren van de kamer.

Beschrijving

LR Soul of Naturel Cheerful Soul set

Set bestaande uit douchegel, body sorbet, roll-on, roomspray, geurmengsel voor het begeuren van de kamer. Voor een geluk-me ritueel dat ware gevoelens van geluk opwekt. Alle producten met 100 % natuurlijke essentiële oliën. Met een mengsel van geurolie van citroen, sinaasappel, roos en cederhout.

100% natuurlijke essentiele oliën

Bergamot (topnoot): De fruitige en wrange maar toch lichte geur van bergamot heeft in tegenstelling tot andere citrusoliën een kalmerend, ontspannend en verfrissend effect.
Lavendel en neroli (hartnoot): De kruidige en bloemige lavendelolie is een klassieke middennoot. Ze heeft een ontspannende en kalmerende werking en bevordert zo een goede nachtrust. Neroli heeft een bloemige en poederachtige geur en heeft een verzachtend, versterkend en opbeurend effect.
Sandelhout (basisnoot): De balsemachtige, warme en zoet geurende sandelhoutolie heeft een aardende, kalmerende en balancerende werking. Er wordt ook gezegd dat het een slaapverwekkend effect heeft.

LR Soul of Naturel Cheerful Soul set toepassing

Douchegel: Breng de aromadouchegel aan op de vochtige huid, masseer met ronddraaiende bewegingen tot zich een zijdezacht schuim heeft gevormd en spoel af. Sluit gewoon je ogen onder de douche en geniet van de goed humeur geur. De douchegel kan ideaal worden geïntegreerd in een verkwikkende feel-good routine en is bijzonder aan te bevelen op momenten dat welzijn positief moet worden ondersteund. Body Sorbet: Aanbrengen op de gereinigde huid en zachtjes inmasseren met ronddraaiende bewegingen. Body Sorbet kan ideaal worden geïntegreerd in een verkwikkende welzijnsroutine en wordt bijzonder aanbevolen op momenten waarop het welzijn positief moet worden ondersteund. Roll-on: Breng de roll-on 1-2 keer heen en weer aan op de huid van de polsen, slapen of nek, naar behoefte. Oprollen in de nek en voel het goede humeur effect. De roll-on kan ideaal worden geïntegreerd in een stemming-opwekkende feel-good routine en is de ideale oplossing voor het verkrijgen van de pittige geur van de Cheerful Soul aroma wereld op de weg, handig en snel. Tip: Bewaar op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht. Kamerspray: Verstuif een fijne nevel in de kamer – één tot drie verstuivingen, afhankelijk van de grootte van de kamer en de gewenste geurintensiteit. Ook ideaal voor onderweg en op reis. Tip: verstuif de kamerspray voor de gasten arriveren zodat een goed humeur is voorgeprogrammeerd. Geurmengsel voor kamergeur in een geurdrager: Gebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een verstuiver om een ruimte te begeuren. Doe bijvoorbeeld 3-4 druppels in de verstuiver en verstuif maximaal 3 keer per dag gedurende 1 uur. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken. Het mengsel van geuroliën kan ideaal worden geïntegreerd in een stemmingsverlichtende feel-good routine.

WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN:

Relaxed Soul set waarschuwing

Relaxed Soul set waarschuwing

Gevaar: Het is van essentieel belang ervoor te zorgen dat de oliemengsels niet worden ingeslikt en niet puur op de huid worden gebruikt. Het wordt aanbevolen ze alleen onder toezicht van een volwassene te gebruiken. Voor gebruik tijdens de zwangerschap een arts of een verloskundige raadplegen. Niet geschikt voor consumptie. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie over veilig gebruik het desbetreffende veiligheidsinformatieblad of productetiket. Sluit het deksel altijd goed af en bewaar het op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht.

Zie ingredienten lijst op de productpagina

Extra informatie

Levertijd

3-5 werkdagen

TOP