LR Soul of Nature Diffuser

172,99

Een geur diffuser die hoort bij de essentiele olien van LR Soul of Nature. Elk van de acht natuurlijke
oliën ontvouwt zijn individuele aroma voor uw individuele behoefte.

Essentiële oliën voor thuis

Thuis in de natuur, onttrokken aan de ziel van de plant: Essentiële oliën zijn geconcentreerde plantenessences die al eeuwenlang worden beproefd en met succes worden gebruikt. Door hun aromatische en doeltreffende eigenschappen zijn essentiële oliën echte sfeermakers vol geconcentreerde plantenkracht. Elke druppel olie bevat de geconcentreerde kracht uit de ziel van de natuur. Alleen al door hun intens geurende werking kunnen essentiële oliën onze stemming direct opfleuren en onze zintuigen kalmeren.

Kamergeur van essentiele olie

De 100 % zuivere en natuurlijke essentiële oliën zijn een echte balsem voor onze zintuigen en hebben een positieve invloed op ons welzijn. Met een gebruik van een geurdrager, deze diffuser of een geurlamp,
om je huis een aromatische geur te geven.

Beschrijving

Hoe werken Essentielle olien

Terwijl we ademen, ruiken we. Het reukvermogen is het oudste zintuig van de mens en speelt ook vandaag nog een sleutelrol in ons leven. Versgebakken brood, een bloemenweide, de zee – geuren maken emoties los, wekken herinneringen op en beïnvloeden stemmingen lang voordat ons verstand het doorheeft. We hebben honderden reukreceptoren. Deze receptoren zijn genoeg om een enorm effect te hebben op ons leven. Met elke ademhaling zuigen we geuren op, en onze hersenen slaan dan informatie over hen op. Geen geur wordt ooit vergeten – en als we het weer ruiken herinneren we ons wat we ermee associëren. Van onze neus rechtstreeks naar onze hersenen – 100% natuurlijke essentiële oliën hebben een echte punch: ze werken holistisch en hebben een individueel effect op uw lichamelijk en geestelijk welzijn. Alleen al een vleugje van een geur kan krachtige emoties opwekken en zo ons gevoel van welzijn bevorderen.

Etherische oliën en hun individuele geuren

Etherische oliën en hun individuele geuren kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën: top-, hart- en basisnoot. Welke olie tot welke categorie behoort, hangt af van hoe de betreffende geur zich ontwikkelt. De topnoot is vluchtig en licht (bv. citroen), terwijl de hartnoot zich langzaam en krachtig ontwikkelt (bv. lavendel). De basisnoot heeft de langste tijd nodig om zich te ontwikkelen en neigt naar een aardse geur (bijv. cederhout). Wanneer je de individuele oliën mengt oliën – geïnspireerd door de doe-het-zelf recepten – zullen ze in harmonie werken en hun aroma verspreiden voor een heerlijke geurbeleving.

TOP