LR COLOURS CONCEALER STICK

8,99

Concealer Stick van LR Colours geeft goede kleuring en een perfecte dekking. Werkt eenvoudig in door de crémige, zijdeachtige samenstelling. Voor een natuurlijke look. Bezit calendula-extract, sojabonenolie, Vitamine E, avocado-olie en het hydraterende Aloë Vera. Ideaal voor huidonzuiverheden.Sun Shine dekt donkere kringen rond de ogen afSoft Moss bedekt roodheid.

Wissen

Beschrijving

Concealer Stick van LR Colours geeft goede kleuring en een perfecte dekking. Werkt eenvoudig in door de crémige, zijdeachtige samenstelling. Voor een natuurlijke look. Bezit calendula-extract, sojabonenolie, Vitamine E, avocado-olie en het hydraterende Aloë Vera. Ideaal voor huid onzuiverheden. Sun Shine dekt donkere kringen rond de ogen af en Soft Moss bedekt roodheid.

Concealer aanbrengen doe je zo

Concealer is een essentieel schoonheidsproduct. Het kan een vermoeid gezicht laten oplichten, onwenselijke zonnevlekken, rode vlekjes in je gezicht en wallen onder je ogen camoufleren. Een paar eenvoudige tips voor jou hoe de beste concealer aanbrengt met als resultaat een prachtig stralende teint! Analyseer eerst je huid om vast te stellen wat je nodig hebt. Probeer je acne te verbergen? Of wallen onder je ogen? Heb je littekens of moedervlekken? Als je last hebt van verkleuring van je huid kies dan voor een concealer met groen- of geel nuances erin. Deze neutraliseren de rode en donkere vlekjes op je huid. Voor littekens en wallen onder je ogen kun je het beste een concealer uitkiezen die 1-2 tinten lichter is dan je eigen huidskleur. Voordat je de concealer aanbrengt was je je gezicht met een milde gezichtsreiniger en doe je er crème op. Met make up remover en een wattenstaafje eventuele mascara vlekken verwijderen. Het aanbrengen van de concealer is de eerste stap van het aanbrengen van al je make up en dat lukt het beste op een glad oppervlak.

Vlekjes wegwerken met concealer

Als je acne, donkere vlekken, zonnevlekken, littekens of moedervlekken hebt is dit het moment waarop je ze kan camoufleren. Dep je concealer op elk van deze plekjes en laat ze zachtjes naar buiten toe overlopen in je huid. Gebruik een dun laagje concealer zodat het er niet als een dikke laag op ligt en doe er alleen meer op als dat nodig is. Als je acne hebt gebruik dan niet je vingers om de concealer aan te brengen op je gezicht. Gebruik in plaats daarvan een schone make up kwast om te voorkomen dat de bacteriën zich verder over je gezicht verspreiden. Wrijf de concealer nooit rondom je ogen in omdat de huid rondom je ogen makkelijk beschadigd raakt. Klop of tik de concealer zachtjes met een kwast of je vinger op je huid. Als je zeker weet dat je al je donkere vlekjes en wallen onder je ogen hebt gecamoufleerd en goed hebt uitgevaagd breng je over de concealer een laag foundation aan.

Extra informatie

Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

Cosmetische werking

,

Vitamine & mineralen

Camouflage kleur

, , ,

TOP