KABUKI KWAST

5,95

Deze Kabuki kwast is een echt wellness penseel! Ideaal voor (minerale) poeder samenstellingen. De kwast is samengesteld uit bijzonder zachte synthetische vezels wat tijdens het aanbrengen van de poeder een aangenaam zacht gevoel geeft. De vezels zijn zo geproduceerd dat het poeder vast wordt gehouden en gelijkmatig verdeelt wordt over het gezicht.

Kabuki kwast met handig opberg etui

De Kabuki kwast zit in een handig etui voor onderweg. Neem de kwast in de etui mee onderweg en voorkom dat achtergebleven poeder uw tas besmetten. De grootte van de etui met kabuki kwast is ca. 8 x rond 5,5 cm. Doordat deze kwast een heel zacht en natuurlijk resultaat geeft is het ook goed te gebruiken voor het aanbrengen van bronzer poeder. Het gebruik van een kabuki kwast heeft naast een aanbevolen gebruiksaanwijzing ook vaak een persoonlijke voorkeur. De vorm van de kwast kan verschillen voor de samenstelling van de make-up, poeder of foundation.

Uitverkocht

Beschrijving

De kwast is samengesteld uit bijzonder zachte synthetische vezels wat tijdens het aanbrengen van de poeder een aangenaam zacht gevoel geeft. De vezels zijn zo geproduceerd dat het poeder vast wordt gehouden en gelijkmatig verdeelt wordt over het gezicht.

Kabuki kwast met handig opberg etui

De kwast zit in een handig etui voor onderweg. Neem de kwast in de etui mee onderweg en voorkom dat achtergebleven poeder uw tas besmetten. De grootte van de etui met kabuki kwast is ca. 8 x rond 5,5 cm. Doordat deze kwast een heel zacht en natuurlijk resultaat geeft is het ook goed te gebruiken voor het aanbrengen van bronzer poeder. Het gebruik van een kabuki kwast heeft naast een aanbevolen gebruiksaanwijzing ook vaak een persoonlijke voorkeur. De vorm van de kwast kan verschillen voor de samenstelling van de make-up, poeder of foundation. Er zijn artikelen te vinden op het internet van Beauty bloggers, zoals Todaysbeauty.nl, die vertellen over het gebruik van een Kabuki kwast. Deze kwast is het best bekend als de grote poederkwast die lekker zacht aanvoelt. Goede kwasten voelen trouwens altijd zacht aan, alleen de poederkwast is vaak toch het zachtst. De kwast buigt makkelijk mee als je hem ergens tegenaan houdt en hij is zo groot dat hij met een aantal vegen over je hele gezicht heen gaat. Dit zorgt voor een makkelijk en snelle overdracht.

Waarom een Kabuki kwast?

Wil je goede dekking, ga dan voor een kabuki kwast. Door de grote werkt het makkelijk en snel en krijg je een goede dekking. Veel gebruikers zeggen, gebruik ik een kabuki kwast, dan blijft alles goed op zijn plek door de dikkere poederlaag. Je kan natuurlijk ook combineren. Als je eenmaal weet hoe je moet werken met een kabuki, wil je niet zo snel meer terug naar een gewone poederkwast.De handige opberg tas zorgt dat je hem mee kan nemen en altijd bij de hand hebt.

Extra informatie

Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

TOP