Woman Phyto activ biedt hulp bij de overgang. Vrouwen krijgen tussen de 45 en 55 jaar een tekort aan oestrogenen wat voor de overgang zorgt. De ene vrouw heeft bijna geen klachten, terwijl de andere last krijgt van allerlei onoverkomelijkheden. Tijdens de overgang is de menstruatie onregelmatig en uiteindelijk stopt deze. Er worden steeds minder eicellen door het lichaam geproduceerd. Vaak zijn klachten als blozen en zweten het gevolg, omdat de lichaamsthermostaat is ontregeld.Met het gebruik van Phyto activ bij overgang vrouwen voelen zich een stuk beter. Het zorgt voor minder rusteloosheid en stabiliseert zodat “de pieken” eraf zijn.

Hoe help Phyto activ bij de overgang

De wisseljaren (overgang) veranderen de natuurlijke hormoonhuishouding van de vrouw met uitwerkingen op het algemene gevoel en de beenderstofwisseling. Het vrouwelijke organisme kan dan speciaal een verhoogde behoefte aan isoflavonen, calcium en vitamine D ontwikkelen.

27,99

Product Description

Phyto activ is een plantaardige ondersteuning voor het vrouwelijk welzijn. Het bezit calcium en vitamine D en is zonder gentechniek geproduceerd. De Capsules zijn lactosevrij, glutenvrij en gemaakt van zuiver plantaardige stoffen. Gebruiksaanwijzing dagelijks 3 x 1 capsule.

De overgang rustig beleven

?De overgang (climacterium) is geen ziekte, maar een natuurlijke fase in het leven van een vrouw. 2/3 van de vrouwen ondervindt hierbij typische klachten. Om deze reeds voor het begin van de menopauze op een natuurlijke wijze te voorkomen heeft LR (voor u) Woman Aktiv ontwikkeld. Dit product met rode klaverextracten en vitamine D is de ideale manier om u rustig door de overgangsfase te loodsen. Hoewel deze plant nauwelijks bij het grote publiek bekend is tiert rode klaver ook bij ons welig in velden en weiden. De wetenschap heeft intussen aangetoond dat dit volledig onterecht is, want rode klaver is een van de belangrijkste bronnen van plantaardige hormonen. Deze hormonen worden ook fyto-oestrogenen genoemd en behoren tot de secundaire plantaardige stoffen. Rode klaver is rijk aan geniste

Calciumcarbonaat, capsulehulzen (hydroxypropylmethylcellulose), rodeklaverextract (16 %), oplosmiddel (magnesiumzouten van vetzuren), vitamine D3, kleurstof (titaandioxide).

Additional Information

Gewicht 46.8 g
Inhoud

Dispenser

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

Vitamine & mineralen

,

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.