HULP BIJ OVERGANG PHYTO ACTIV

27,99

Woman Phyto biedt hulp bij de overgang. Vrouwen krijgen tussen de 45 en 55 jaar een tekort aan oestrogenen wat voor de overgang zorgt. De ene vrouw heeft bijna geen klachten, terwijl de andere last krijgt van allerlei onoverkomelijkheid. Tijdens de overgang is de menstruatie onregelmatig en uiteindelijk stopt deze. Er worden steeds minder eicellen door het lichaam geproduceerd. Vaak zijn klachten als blozen en zweten het gevolg, omdat de lichaamsthermostaat is ontregeld. Met het gebruik van Phyto  bij overgang vrouwen voelen zich een stuk beter. Het zorgt voor minder rusteloosheid en stabiliseert zodat “de pieken” eraf zijn.

Hoe help Phyto bij de overgang

De wisseljaren (overgang) veranderen de natuurlijke hormoonhuishouding van de vrouw met uitwerkingen op het algemene gevoel en de beenderstofwisseling. Het vrouwelijke organisme kan dan speciaal een verhoogde behoefte aan isoflavonen, calcium en vitamine D ontwikkelen.

Beschrijving

Phyto is een plantaardige ondersteuning voor het vrouwelijk welzijn. Het bezit calcium en vitamine D en is zonder gen-techniek geproduceerd. De Capsules zijn lactose- en glutenvrij, en gemaakt van zuiver plantaardige stoffen. Gebruiksaanwijzing dagelijks 3 x 1 capsule.

De overgang rustig beleven

De overgang (climacterium) is geen ziekte, maar een natuurlijke fase in het leven van een vrouw. 2/3 van de vrouwen ondervindt hierbij typische klachten. Om deze reeds voor het begin van de menopauze op een natuurlijke wijze te voorkomen heeft LR (voor u) Woman Phyto ontwikkeld. Dit product met rode klaverextracten en vitamine D is de ideale manier om u rustig door de overgangsfase te loodsen. Hoewel deze plant nauwelijks bij het grote publiek bekend is tiert rode klaver ook bij ons welig in velden en weiden. De wetenschap heeft intussen aangetoond dat dit volledig onterecht is, want rode klaver is een van de belangrijkste bronnen van plantaardige hormonen. Deze hormonen worden ook fyto-oestrogenen genoemd en behoren tot de secundaire plantaardige stoffen.

Calciumcarbonaat, capsulehulzen (hydroxypropylmethylcellulose), rodeklaverextract (16 %), oplosmiddel (magnesiumzouten van vetzuren), vitamine D3, kleurstof (titaandioxide).

Extra informatie

Gewicht 46.8 g
Inhoud

Levertijd

1-5 werkdagen

Dispenser

Merk

Vitamine & mineralen

,

TOP