Hopeful Soul kerst geschenkset

65,77

De Hopeful Soul kerst geschenkset bestaat douchegel, body sorbet en een roll-on. Voor een geluk-me ritueel dat ware gevoelens van geluk opwekt. Alle producten met 100 % natuurlijke essentiële oliën. Met een mengsel van geurolie van citroen, sinaasappel, roos en cederhout.

LR Soul of Nature Hopeful Soul

Je ritueel om in balans te komen: doe iets goeds voor jezelf, creëer me-momenten. Voel je je uit balans? Laat nu los! Pauzeer even en concentreer je op je welzijn. De geurige aromawereld LR Soul of Nature Hopeful Soul brengt u weer in evenwicht en geeft u een gevoel van inspiratie en harmonie. Bergamot, roos, Roomse kamille en sandelhout versmelten tot een harmonieuze geurcompositie en laten u genieten van uw perfect uitgebalanceerde verzorgingsritueel.

Complete Hopeful Soul set

Ervaar pure harmonie, voel je zorgeloos en laat je ziel los met Hopeful Soul. Douchegel: Voor een holistisch gevoel van innerlijke sereniteit dankzij een harmoniserende geursamenstelling. Body Butter: Voedende weldaad voor de huid met een warme geur die uw lichaam in balans brengt. Roll-on: De ideale metgezel voor een gevoel van harmonie, zelfs als u onderweg bent.

Beschrijving

Hopeful Soul kerst geschenkset

Set bestaande uit douchegel, body butter en een roll-on. Voor een ritueel om in balans te komen voor een gevoel van innerlijke harmonie. Alle producten met 100 % natuurlijke essentiële oliën. Met een mengsel van geurolie van bergamot, roos, roomse kamille, sandelhout.

100% natuurlijke essentiele oliën

Bergamot (topnoot): De fruitige en scherpe maar toch lichte geur van bergamot heeft een rustgevend, ontspannend en verfrissend effect in tegenstelling tot andere citrusoliën. Roos & Roomse kamille (hartnoot): Met zijn bloemige, zachte en zoete geur heeft rozenolie een harmoniserend, bevrijdend en opbeurend effect. Roomse kamille heeft een ontspannend en balancerend effect. Sandelhout (basisnoot): De zwoele, warme en zoet geurende sandelhoutolie heeft een harmoniserend, balancerend en aardingseffect.

LR Soul of Naturel Hopeful Soul set toepassing

Douchegel: Breng de aromadouchegel aan op de vochtige huid, masseer met ronddraaiende bewegingen tot zich een zijdezacht schuim heeft gevormd en spoel af. Sluit gewoon uw ogen onder de douche en geniet een paar minuten van het harmoniserende effect van de geur. De douchegel kan ideaal worden geïntegreerd in een harmoniserende welzijnsroutine. Body Butter: Aanbrengen op de gereinigde huid en zachtjes inmasseren met ronddraaiende bewegingen. De Body Butter kan ideaal worden geïntegreerd in een harmoniserende welzijnsroutine. Kan na het douchen worden gebruikt met de bijbehorende douchegel uit de LR Soul of Nature serie. Roll-on: Breng de roll-on 1-2 keer naar behoefte heen en weer aan over de huid van de polsen en de hals en voel de effectieve werking. De roll-on kan ideaal worden geïntegreerd in een evenwichtige welzijnsroutine en is de ideale oplossing om snel en handig onderweg de ontspannende geur van de Hopeful Soul aromawereld aan te brengen. Tip: Bewaar op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht.

WAARSCHUWINGEN VOOR GEVAREN

Relaxed Soul set waarschuwing

Hopeful Soul set waarschuwing

Gevaar: Het is van essentieel belang ervoor te zorgen dat de oliemengsels niet worden ingeslikt en niet puur op de huid worden gebruikt. Het wordt aanbevolen ze alleen onder toezicht van een volwassene te gebruiken. Voor gebruik tijdens de zwangerschap een arts of een verloskundige raadplegen. Niet geschikt voor consumptie. Raadpleeg voor gedetailleerde informatie over veilig gebruik het desbetreffende veiligheidsinformatieblad of productetiket. Sluit het deksel altijd goed af en bewaar het op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht.

Zie ingredienten lijst op de productpagina

Extra informatie

Levertijd

3-5 werkdagen

TOP