GEL OOGMASKER OOG MASKER

7,10

Last van vermoeide ogen? Een gel oogmasker werkt heerlijk verkoelend op de ogen wanneer je vermoeide ogen. De aanwezige gel zorgt voor dat de temperatuur langer behouden wordt dan gebruik van oogmaskers op waterbasis.

Gel oogmasker tegen wallen en donkere kringen rondom je ogen

Niet alleen bij vermoeide ogen maar ook bij wallen of donkere kringen rondom je ogen is een oog masker een goed werkend hulpmiddel. Het gel oogmasker kan zelfs verlichtend werken bij spanningshoofdpijnen. Verkoeld werkt het gel oog masker bij: hoofdpijn, migraine, vermoeide ogen, opgezwollen ogen. Voor koud gebruik van het oog masker koel je het oogmasker gedurende 1 uur in de koelkast of gedurende 10-15 minuten in de vriezer.
Indien los besteld wordt dit product verzonden via brievenbus pakket €3,20

30 op voorraad

Beschrijving

Een gel oogmasker werkt heerlijk verkoelend op de ogen wanneer je vermoeide ogen. De aanwezige gel zorgt voor dat de temperatuur langer behouden wordt dan gebruik van oogmaskers op waterbasis. Warm gel oog masker voor verlichting bij ontsteking. Een ontsteking van de holtes kan lijden tot pijn klachten.

Een gel oogmasker voor een ontspannend gevoel

Door gebruik van een warm gel oog masker kan verlichting bij deze ontsteking aangenaam zijn. Verwarmt werkt het oogmasker bij: griep, ontspanning bij schoonheidsbehandeling, ontstoken holtes en neusverkoudheid. Het masker kan verwarmt worden door deze 10-15 minuten in warm water te leggen. Het gel oogmasker is alleen voor uitwendig gebruik. Waarschuwing: test de temperatuur voor gebruik. Tot en met vijf stuks kan dit product verstuurd worden met een brievenbus post.
Indien tot en met vijf stuks besteld, wordt dit product verzonden via brievenbus pakket €3,20

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Geslacht

,

Merk

TOP