Fantastic Mascara

29,49

Wil je echt een fantastische mascara? Dan doet deze fantastic mascara zijn naam eer aan. Meer kleur en volume. Voor een ongelooflijk “valse wimpers”-effect, nog dikker, langer en meer gedefinieerd: geniale, ultrazwarte 3-D wimpers. Intelligente 3-voudige filmtextuur: bij iedere aanbrenging meer kleur, meer volume, meer nadruk. Unieke borstelstructuur: gegolfde vezels garanderen een perfect resultaat van aanzet tot uiteinde. Ook geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

Fantistic mascara eigenschappen

De Fantastic Mascara verlengt, lift en scheidt de wimpers. De golvende borstelstructuur grijpt elk individueel wimperhaartje en zorgt voor volume en een diepzwarte kleur. Laat zich opbouwen zonder samen te klonteren. Borstel horizontaal houden en de mascara in lichte heen en-weerbewegingen van de aanzet tot aan de punten op de wimpers aanbrengen om het volume en de lengte te optimaliseren. Vervolgens de borstel loodrecht omhoog houden om de haartjes te scheiden en te buigen. Dit kan worden herhaald want telkens zorgt de Fantastic Mascara voor meer kleur, volume en definitie. Als de bovenste wimpers zijn opgedroogd, breng dan de mascara op de onderste wimpers aan.

Beschrijving

Fantastic mascara onderscheidt zich door de unieke borstelstructuur: gegolfde vezels garanderen een perfect resultaat van aanzet tot uiteinde. Ook geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

De perfecte fantastic mascara opbrengen

Draai je borstel rond in de tube van je mascara. Pomp niet met de borstel in de tube mascara, dit brengt lucht in de tube en zorgt ervoor dat je mascara uitdroogt. Gebruik eerst je mascara borstel bovenop je wimpers. Borstel dan onderaan je wimpers naar boven toe om er voor te zorgen dat je de wimpers langs beide kanten kleurt. Terwijl je met je mascara borstel naar boven toe strijkt druk je lichtjes tegen de wimpers zodat je een mooie wimper curve krijgt. Om een voller effect te krijgen wiebel je met je borsteltje heen en weer aan de basis van de wimpers. Breng met de precisieborstel ook mascara aan op de de tipjes van de wimpers in de ooghoeken. Terwijl de mascara nog nat is kam je de wimpers om de haartjes mooi te spreiden en te voorkomen dat ze aan elkaar klitten.

LR Fantastic mascara opbreng tip

Houd het borsteltje horizontaal tegen de wimperbodem en breng de mascara met lichte zigzagbewegingen van de basis naar de punten aan. Herhaal dit tot de gewenste swing en expressiviteit is bereikt.
Tip 1: Als het borsteltje verticaal wordt gehouden, scheidt het de wimpers bijzonder goed en vangt het zelfs de kleinste wimpers aan de buitenste rand op.
Tip 2: Gebruik regelmatig Deluxe Activating Lash Serum voor lange, dichte, perfect verzorgde wimpers!
Nog een tip: Als je op de buitenste ooghoeken een laagje extra mascara aanbrengt creëer je een extra liftend effect.

Aqua (Water), Montan Cera (Montan Wax), Glyceryl Stearate, Ricinus Communis/Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, CI 77499 (Iron Oxides), Polyvinyl Alcohol, Propylene Glycol, Triethanolamine, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), CI 77266 (Black 2), Glycerin, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Sodium Dehydroacetate, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Disodium Cetyl Phenyl Ether Disulfonate, Lecithin, Butylparaben, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

1-3 werkdagen

Cosmetische werking

Merk

Overige werking

Wenkbrauw en wimper kleuren

TOP