Essentiële olie – Tijmolie

36,99

LR Soul of Nature Tijmolie is een concentrerende geur die de zintuigen prikkelt en moed geeft. De olie is geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie. De 100 % natuurlijke essentiële olie heeft als botanische naam, Thymus Vulgaris. Een natuurzuivere etherische olie met een stimulerend en moedgevend geureffect.

Essentiële olie – tijmolie van LR Soul of Nature

Blijf geconcentreerd en actief. Met de tijmolie van LR Soul of Nature heeft u altijd een echte bemoediger aan uw zijde, die u de kracht geeft om geconcentreerd en actief te blijven op een geurige manier. De tijmolie heeft een hart-/basisnoot aroma profiel. De etherische olie wordt gewonnen door stoomdestillatie van de bloeiende takjes.

Essentiele olie op de huid

Ervaar de geconcentreerde geurkracht van de 100% natuurlijke tijmolie op verschillende manieren. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie volgens onze Essentielle olien en voelt u het positieve effect dicht bij uw huid.

Essentielle olie als geur

Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in. Voel hoe de geurende kracht van tijmolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Beschrijving

Toepassing essentiële olie op de huid

Meng de tijmolie met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie. Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!

Toepassing essentiële olie in een geurverspreider

Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden, bv. 3-4 druppels in de verstuiver en vernevel gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

Oorsprong van de tijmolie

De tijmolie van LR Soul of Nature wordt al tientallen jaren geproduceerd door een familiebedrijf in de buurt van Murcia in Spanje.

Let op, gevaarwijzer

Gevaar, let op!

Schadelijk bij inslikken. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Nevel/damp/aerosol niet inademen. Draag beschermende handschoenen/oogbescherming/gelaatsbescherming. In geval van inslikken: Mond spoelen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle verontreinigde kleding. Was de huid met water [of douche]. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien mogelijk. Ga door met spoelen. Bel onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts. Absorbeer gemorste vloeistof. Achter slot en grendel. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften. Uitstekend geschikt als geurolie voor het begeuren van kamers, voor wellness, voor het aromatiseren van LR huidverzorgingsolie of voor aromaverzorging van de huid. Niet onverdund op de huid aanbrengen. Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie

Tijm, Thymus vulgaris, extract

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

3-5 werkdagen

Geurprofiel

Fris, Krachtig, Kruidig

Geureffect

Activerend, Concentrerend, Stimulerend

TOP