Essentiële olie – Pepermuntolie

23,49

LR Soul of Nature Pepermuntolie is een activerende geur die de zintuigen zuivert en verfrist. De olie is geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie. De 100 % natuurlijke essentiële olie heeft als botanische naam, Mentha piperita. Een natuurlijke essentiële olie met activerend en verhelderend geureffect.

Essentiële olie – Pepermuntolie van LR Soul of Nature

Blijf geconcentreerd en actief. De Pepermuntolie heeft een topnoot aromaprofiel. De etherische olie wordt gewonnen door stoomdestillatie van de bladeren. Voel de voordelen voor je welzijn; activerend, verhelderend, verfrissend, verkwikkend en vitaliserend. Hou het hoofd koel en herwin je innerlijke kracht. De koele geur van LR Soul of Nature Pepermunt Olie reinigt de zintuigen en bevordert de concentratie op een volkomen natuurlijke manier.

Essentiele olie op de huid

Ervaar de geconcentreerde geurkracht van de 100% natuurlijke Pepermuntolie op verschillende manieren. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie en voel het positieve effect dicht bij uw huid.

Essentielle olie als geur

Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in. Voel hoe de geurende kracht van Pepermuntolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Beschrijving

Toepassing essentiële Pepermuntolie op de huid

Meng de Pepermuntolie met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie of met een van onze andere essentiële olien. Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!

Toepassing essentiële Pepermuntolie in een geurverspreider

Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden, bv. 3-4 druppels in de verstuiver en vernevel gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

Oorsprong van de Pepermuntolie

De LR Soul of Nature Pepermuntolie wordt gemaakt door een stichting ten noorden van Delhi, India. Het is volledig natuurlijk en vrij van pesticiden.

Let op, gevaarwijzer

Gevaar, let op!

Uitstekend geschikt als geurolie voor kamergeuren, voor wellness, voor het aromatiseren van LR Care Oil of voor aromaverzorging van de huid. Niet onverdund op de huid aanbrengen. Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. / Kan dodelijk zijn als het ingeslikt wordt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. /Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.

Pepermunt, extract

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

3-5 werkdagen

Geurprofiel

Fris, Helder, Koel, Kruidig

Geureffect

Activerend, Verfrissend, Verhelderend

TOP