Essentiële olie mengsel – Strong Soul

29,79

LR Soul of Nature Essentiële olie mengsel Strong Soul is een geurmengeling, essentiële olie mix van pepermunt, eucalyptus, tijm en ceder. Voor een energieke sfeer in uw huis. De 100% natuurlijke essentiële olie is voor gebruik in een geurverspreider voor kamergeuren.

Olie mengsel Strong Soul van LR Soul of Nature

De LR Soul of Nature Strong Soul aromawereld is een bron van extra kracht, vitaliteit en een alerte geest. Voel hoe je sterker wordt met elke adem en herwin je energie dankzij de vitaliserende geur van Strong Soul. De aangename geur verspreidt een energieke feel-good sfeer en is exclusief voor LR gemaakt door een Franse parfumeur. Dankzij de perfecte combinatie van verschillende essentiële oliën is dit product een echte geurervaring die een versterkend effect kan hebben op je welzijn, vooral op dagen dat je je lusteloos voelt en verlangt naar meer vitaliteit. Het transformeert ook elke kamer in een geurige oase van positiviteit en energie. Bij uitstek geschikt voor kamergeuren met een draagolie.

Essentielle olie als geur

Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in. Dompel jezelf onder en herwin je energie. De oliecompositie van pepermunt, eucalyptus, tijm en ceder is de perfecte geursymbiose voor iedereen die zijn huis een vitaliserende sfeer wil geven op basis van natuurlijke etherische oliën.

Beschrijving

Toepassing essentiële olie mengsel Strong Soul in een geurverspreider

Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden, bv. 3-4 druppels in de verstuiver en vernevel gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

Samenstelling van het essentiële olie mengsel Strong Soul

Het perfecte mengsel van geuroliën voor uw energieke woonsfeer.
Pepermunt & euxalyptus (topnoot): Twee verfrissingen in één. Met zijn frisse, uitgesproken en koele geur heeft pepermunt een activerend, ophelderend, herstellend en verkwikkend effect. Eucalyptus gedraagt zich als een tonicum en verhoogt uw gevoel van welzijn.
Tijm (hartnoot): Het Latijnse woord “thymus” = “moed” vertelt ons dat tijm een sterk en activerend effect heeft en ons met moed kan vullen. De krachtige, kruidachtige geur heeft ook een stimulerend en verfrissend effect.
Cederhout (basisnoot): Zwoele, houtachtige, warm – cederhoutolie heeft een hartverwarmend, stabiliserend en aardend effect en verhoogt je zelfvertrouwen.

Complete Strong Soul, energieke vitaliteit set

Douchegel: Breng de aromadouchegel aan op de vochtige huid, masseer met ronddraaiende bewegingen tot zich een zijdezacht schuim heeft gevormd en spoel af. Geniet gewoon van het vitaliserende effect van de geur gedurende een paar minuten onder de douche. De douchegel kan ideaal worden geïntegreerd in een energieke verzorgingsroutine, bijvoorbeeld om de dag met volle kracht te beginnen. Lichaamscrème: Aanbrengen op de gereinigde huid en zachtjes inmasseren met ronddraaiende bewegingen. De Body Cream kan ideaal worden geïntegreerd in een vitaliserende huidverzorgingsroutine en wordt aanbevolen te worden gebruikt na het douchen met de bijbehorende douchegel uit de LR Soul of Nature serie. Roll-On: Breng de roll-on 1-2 keer naar behoefte heen en weer aan over de huid op de polsen, slapen of nek en voel de energetiserende, stimulerende HOT-COLD-COMPLEX voor een helder hoofd. De roll-on kan ideaal worden geïntegreerd in een vitaliserende feel-good routine en is de ideale oplossing om de verkwikkende geur van de Strong Soul aromawereld onderweg te krijgen, handig en snel. Tip: Bewaar op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht. Geurmengsel voor kamergeuren in een geurdrager: Gebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een diffuser voor kamergeur, bijv. 3-4 druppels in de diffuser doen en max. 3x daags gedurende 1 uur vernevelen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken. Het mengsel van geuroliën kan ideaal worden geïntegreerd in een activerende welzijnsroutine. LR Soul of Naturel Strong Soul set: Set bestaande uit douchegel, bodycrème, roll-on, geurmengsel voor het begeuren van de kamer.

Let op, gevaarwijzer

Gevaar, let op!

Doe een paar druppels in een met water gevulde geurlamp, diffuser of geursteen en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Verdacht van het schaden van de vruchtbaarheid of het ongeboren kind. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan allergische reacties veroorzaken. Indien medisch advies nodig is, verpakking of etiket bij de hand houden.Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij besmetting: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Achter slot bewaren.Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met plaatselijke en landelijke voorschriften.

(R)-p-Mentha-1,8-dieen; Pin-2(3)-een; p-Mentha-1,4-dieen; Linalylacetaat; Geraniol; Geranylacetaat

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

3-5 werkdagen

TOP