Essentiële olie mengsel – Relaxed Soul

27,99

LR Soul of Nature Essentiële olie mengsel Relaxed Soul is een geurmengeling, essentiële olie mix van bergamot, lavendel, neroli en sandelhout. Voor een ontspannen feel-good sfeer in uw huis. De 100% natuurlijke essentiële olie is voor gebruik in een geurverspreider voor kamergeuren.

Olie mengsel Relaxed Soul van LR Soul of Nature

De Relaxed Soul wereld van LR Soul of Nature geeft u een diepe ontspanning en een goede nachtrust wanneer u het nodig heeft. Haal diep adem, sluit je ogen en laat je geest ontspannen met Relaxed Soul. De aangename geur verspreidt een weldadige sfeer en werd door een Franse parfumeur exclusief voor LR gecreëerd. Deze perfecte combinatie van verschillende oliën vormt een krachtige symbiose en maakt van deze mix een echt bijzondere geurbeleving, die vooral ‘s avonds en bij het slapengaan een weldadig en ontspannend effect kan hebben. Het verandert ook elke kamer in een geurige oase van positiviteit en rust. Ideaal geschikt voor kamergeuren met een draagolie.

Essentielle olie als geur

Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in. De oliecompositie van bergamot, lavendel, neroli en sandelhout is de perfecte geursymbiose die een kalmerend en ontspannend effect kan hebben op uw welzijn, vooral ‘s avonds en bij het slapengaan.

Beschrijving

Toepassing essentiële olie mengsel Relaxed Soul in een geurverspreider

Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden, bv. 3-4 druppels in de verstuiver en vernevel gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

Samenstelling van het essentiële olie mengsel Relaxed Soul

De perfecte geur olie mix voor een ontspannen feel-good sfeer.
Bergamot (topnoot): De fruitige en wrange maar toch lichte geur van bergamot heeft in tegenstelling tot andere citrusoliën een kalmerend, ontspannend en verfrissend effect.
Lavendel en neroli (hartnoot): De kruidige en bloemige lavendelolie is een klassieke middennoot. Ze heeft een ontspannende en kalmerende werking en bevordert zo een goede nachtrust. Neroli heeft een bloemige en poederachtige geur en heeft een verzachtend, versterkend en opbeurend effect.
Sandelhout (basisnoot): De balsemachtige, warme en zoet geurende sandelhoutolie heeft een aardende, kalmerende en balancerende werking. Er wordt ook gezegd dat het een slaapverwekkend effect heeft.

Complete Relaxed Soul, pure ontspanning set

Douchegel: Voor een ontspannen douche ‘s avonds dankzij de ontspannende geur. Body Butter: intensief voedende en ontspannende verzorging voor de huid. Roll-on: De ideale metgezel voor een gevoel van kalmte – ook voor onderweg. Kussen-/roomspray: Om het ontspannende geureffect op een kussen en in de kamer te ontvouwen. Geurmengsel voor kamergeuren: Voor het begeuren van uw eigen vier muren met behulp van een geurdrager (bv. diffuser of geurlamp) voor een ontspannen sfeer. Relaxed Soul Set: bestaande uit douchegel, body butter, roll-on, pillow/roomspray, geparfumeerd oliemengsel voor het begeuren van de kamer.

Let op, gevaarwijzer

Gevaar, let op!

Doe een paar druppels in een geurlamp, verstuiver of geursteen gevuld met water en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. / Kan dodelijk zijn als het ingeslikt wordt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Veroorzaakt ernstig oogletsel. / Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen/oogbescherming/gelaatsbescherming. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien mogelijk. Blijf spoelen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.

Linalylacetaat; (R)-p-mentha-1,8-dienen; kamfer; pin-2(3)-een; geraniol; 3,7,7-trimethylbicyclo[4.1.0]hept-3-ene; geranylacetaat -.

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

3-5 werkdagen

TOP