Essentiële olie mengsel – Cheerful Soul

27,99

LR Soul of Nature Essentiële olie mengsel Cheerful Soul is een geurmengeling, essentiële olie mix van citroen, sinaasappel, roos en cederhout. Voor een vrolijke sfeer in uw huis. De 100% natuurlijke essentiële olie is voor gebruik in een geurverspreider voor kamergeuren.

Olie mengsel Cheerful Soul van LR Soul of Nature

De LR Soul of Nature Cheerful Soul aromawereld zorgt voor een fantastische stemming, waardoor je overloopt van positieve energie. Geniet van het leven – met een geweldige houding en een glimlach op je gezicht. Cheerful Soul laat je stralen. De olie combineert de positieve krachten van de natuurlijke etherische oliën van citroen, sinaasappel, roos en cederhout en heeft een motiverende en stemmingsverbeterende effect. De aangename geur verspreidt een positieve feel-good sfeer en is exclusief samengesteld voor LR door een Franse parfumeur. Deze perfecte combinatie van verschillende etherische oliën creëert een geurervaring die levensvreugde en positieve energie uitstraalt. Het transformeert ook elke kamer in een geurige oase van positiviteit en energie. Bij uitstek geschikt voor het parfumeren van kamers met een draagolie.

Essentielle olie als geur

Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in. De oliecompositie van citroen, sinaasappel, roos en cederhout is de perfecte symbiose voor iedereen die zijn huis een goed humeur wil geven op basis van natuurlijke essentiële oliën.

Beschrijving

Toepassing essentiële olie mengsel Cheerful Soul in een geurverspreider

Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden, bv. 3-4 druppels in de verstuiver en vernevel gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

Samenstelling van het essentiële olie mengsel Cheerful Soul

Een geur olie mengsel voor uw positief geladen feel-good sfeer voor uw huis.
Citroen & sinaas (topnoot): Fris, fruitig en knapperig – citroenolie is opbeurend en heeft een activerend, verheffend en motiverend effect. Sinaasappelolie is een revitaliserende energiebooster.
Roos (hartnoot): Met zijn bloemige, zachte en zoete geur heeft rozenolie een harmonisch, bevrijdend en opbeurend effect.
Cederhout (basisnoot): Zwoele, houtachtige, warm – cederhoutolie heeft een hartverwarmend, stabiliserend en aardend effect en verhoogt je zelfvertrouwen.
Cheerful Soul laat je stralen van binnenuit. Douchegel: Voor een verfrissende douche die met zijn pittige geur ware gevoelens van geluk opwekt. Body Sorbet: Lichte sorbettextuur met een sprankelende geur die u van top tot teen in een frisse joie de vivre hult. Roll-on: De ideale metgezel voor een gevoel van geluk, ook onderweg. Kamerspray: Verstuift een verfrissende geur in de kamer die iedereen een gevoel van geluk en joie de vivre geeft. Geurmengsel: Om uw eigen vier muren te begeuren met behulp van een geurdrager voor een oase van welzijn waarin uw ziel straalt van geluk. LR Soul of Nature Cheerful Soul set bestaande uit douchegel, body sorbet, roll-on, roomspray en een geurmengsel voor het begeuren van de kamer.

Let op, gevaarwijzer

Gevaar, let op!

Doe een paar druppels in een met water gevulde geurlamp, diffuser of geursteen en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Verdacht van het schaden van de vruchtbaarheid of het ongeboren kind. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan allergische reacties veroorzaken. Indien medisch advies nodig is, verpakking of etiket bij de hand houden.Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij besmetting: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Achter slot bewaren.Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met plaatselijke en landelijke voorschriften.

(R)-p-Mentha-1,8-dieen; p-Mentha-1,4-dieen; linalylacetaat; geranylacetaat; 3,7,7-trimethylbicyclo[4.1.0]hept-3-een; cumarine; pin-2(3)-een; d-p-Mentha-1(6),8-di-en-2-on

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

3-5 werkdagen

TOP