Essentiële olie – Lavendelolie

27,99

LR Soul of Nature Lavendelolie is een bloemengeur die de ziel ontspant en zo de slaap ondersteunt. De olie is geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie. De 100 % natuurlijke essentiële olie heeft als botanische naam, Lavandula Angustifolia. Een natuurlijke essentiële olie met een ontspannende geur.

Essentiële olie – Lavendelolie van LR Soul of Nature

Blijf geconcentreerd en actief. De Lavendelolie heeft een hartnoot aromaprofiel. De etherische olie wordt gewonnen door stoomdestillatie van de bloemen en twijgen. Ontspan en vervul uw verlangen naar een rustgevende slaap. De bloemige geur van LR Soul of Nature Lavendelolie geeft u rustgevende momenten van welzijn en begeleidt u zachtjes naar de wereld van uw dromen. De voordelen voor je welzijn; vitaliserend, verkwikkend, activerend, verfrissend en verbetert de concentratie.

Essentiele olie op de huid

Ervaar de geconcentreerde geurkracht van de 100% natuurlijke Lavendelolie op verschillende manieren. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie en voel het positieve effect dicht bij uw huid.

Essentielle olie als geur

Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in. Voel hoe de geurende kracht van Lavendelolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Beschrijving

Toepassing essentiële Lavendelolie op de huid

Meng de Lavendelolie met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie of met een van onze andere essentiële olien. Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!

Toepassing essentiële Lavendelolie in een geurverspreider

Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden, bv. 3-4 druppels in de verstuiver en vernevel gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

Oorsprong van de Lavendelolie

De natuurlijke LR Soul of Nature Lavendelolie is afkomstig van een coöperatie in Bulgarije.

Let op, gevaarwijzer

Gevaar, let op!

Uitstekend geschikt als geurolie voor kamergeuren, voor wellness, voor het aromatiseren van LR Care Oil of voor aromaverzorging van de huid. Niet onverdund op de huid aanbrengen. Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.

Lavendel, Lavandula angustifolia, extract

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

3-5 werkdagen

Geurprofiel

Bloemig, Fris, Kruidig

Geureffect

Balencerend, Kalmerend, Ontspannend

TOP