Essentiële olie – Citroenolie

15,98

LR Soul of Nature Citroenolie is een verfrissende geur die de zintuigen activeert en de stemming doet opleven. De olie is geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie. De 100 % natuurlijke essentiële olie heeft als botanische naam, Citrus Limon. Een natuurzuivere etherische olie met een stimulerend en moedgevend geureffect.

Essentiële olie – Citroenolie van LR Soul of Nature

Blijf geconcentreerd en actief. De Citroenolie heeft een topnoot aromaprofiel. De etherische olie wordt gewonnen door koude persing van de vruchtenschil. MVoel je gemotiveerd en verfrist. Ik voel me overal goed! De LR Soul of Nature Citroenolie uit Argentinië is voor iedereen die lichaam en geest wil activeren en de ziel wil verkwikken.

Essentiele olie op de huid

Ervaar de geconcentreerde geurkracht van de 100% natuurlijke Citroenolie op verschillende manieren. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie en voel het positieve effect dicht bij uw huid.

Essentielle olie als geur

Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in. Voel hoe de geurende kracht van citroenolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Beschrijving

Toepassing essentiële Citroenolie op de huid

Meng de Citroenolie met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie of met een van onze andere essentiële olien. Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!

Toepassing essentiële Citroenolie in een geurverspreider

Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden, bv. 3-4 druppels in de verstuiver en vernevel gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

Oorsprong van de Citroenolie

De Citroenolie van LR Soul of Nature is afkomstig uit de streek Concordia in Argentinië. Hier worden citrusbomen al meer dan 20 jaar biologisch en zonder pesticiden geteeld. Dit is zeldzaam, want in veel andere regio’s in de wereld komen beide teeltvormen (met en zonder pesticiden) vaak naast elkaar voor.

Let op, gevaarwijzer

Gevaar, let op!

Doe een paar druppels in een geurlamp, diffuser of geursteen gevuld met water en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontwikkelen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Verdacht van het schaden van de vruchtbaarheid of het ongeboren kind. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan een allergische reactie veroorzaken / Indien medisch advies nodig is, gelieve de verpakking of het etiket bij de hand te houden.Buiten het bereik van kinderen houden. Bij besmetting: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. NIET laten overgeven. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.

Citroen, extract

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

3-5 werkdagen

Geurprofiel

Fris, Fruitig, Pittig

Geureffect

Activerend, Gefocust, Verfrissend

TOP