Essentiële olie – Cederolie

10,99

LR Soul of Nature Cederolie is een warme, houtachtige geur die een aardende en opbeurende werking heeft. De olie is geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie. De 100 % natuurlijke essentiële olie heeft als botanische naam, Cedrus Atlantica. Een natuurlijke essentiële olie met een aardend en opbeurend geureffect.

Essentiële olie – Cederolie van LR Soul of Nature

Blijf geconcentreerd en actief. De Cederolie heeft een hartnoot / basisnoot aromaprofiel. De etherische olie wordt gewonnen door stoomdestillatie van het hout van de stam. Heb je zin in versterking en innerlijke stabiliteit? Haal diep adem en voel hoe de geur van LR Soul of Nature Cederolie u weer opbouwt en u ondersteunt bij het vinden van uw innerlijke centrum. De voordelen voor je welzijn; herstellend, kalmerend, aardend, verzorgend, verkwikkend en stabiliserend.

Essentiele olie op de huid

Ervaar de geconcentreerde geurkracht van de 100% natuurlijke Cederolie op verschillende manieren. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie en voel het positieve effect dicht bij uw huid.

Essentielle olie als geur

Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in. Voel hoe de geurende kracht van Cederolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Beschrijving

Toepassing essentiële Cederolie op de huid

Meng de Cederolie met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie of met een van onze andere essentiële olien. Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!

Toepassing essentiële Cederolie in een geurverspreider

Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden, bv. 3-4 druppels in de verstuiver en vernevel gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

Oorsprong van de Cederolie

LR Soul of Nature Cederhoutolie wordt in Marokko geproduceerd. De cederbomen van de Atlas worden door de staat beschermd en slechts een zeer beperkt aantal wordt jaarlijks vrijgegeven voor de kap. Herbebossingsmaatregelen compenseren de gekapte bomen.

Let op, gevaarwijzer

Gevaar, let op!

Kan dodelijk zijn als het ingeslikt wordt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag beschermende handschoenen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften. Uitstekend geschikt als geurolie voor het begeuren van kamers, voor wellness, voor het aromatiseren van LR huidverzorgingsolie of voor aromaverzorging van de huid. Niet onverdund op de huid aanbrengen. Doe een paar druppels in een geurlampje gevuld met water, een diffuser of een geursteentje en laat het verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie.

Atlasceder, extract

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

3-5 werkdagen

Geurprofiel

Balsamico, Houtachtig, Warm, Zoet

Geureffect

Aardend, Opbeurend, Verzachtend

TOP