Essentiële olie – Bergamotolie

39,49

LR Soul of Nature Bergamotolie is een aangename geur die de concentratie bevordert. De olie is geschikt voor kamergeuren of als geur voor de LR verzorgingsolie. De 100 % natuurlijke essentiële olie heeft als botanische naam, Citrus aurantium bergamia. Een natuurlijke essentiële olie met een stimulerende en verkwikkende geur. Concentreer u op uw welzijn en voel hoe uw stemming op natuurlijke en positieve wijze wordt gestimuleerd. Een natuurzuivere etherische olie met een concentratiebevorderend en verzachtend geureffect. Wil je je goed en verfrist voelen? De citrusgeur van de Bergamotolie van LR Soul of Nature geeft u innerlijke sereniteit.

Essentiële olie – Bergamotolie van LR Soul of Nature

Blijf geconcentreerd en actief. De Bergamotolie heeft een topnoot aromaprofiel. De etherische olie wordt gewonnen door koude persing van de vruchtenschil. Voel de voordelen voor je welzijn zijn kalmerend, ontspannend, verfrissend en verbetert de concentratie. De LR Soul of Nature Bergamotolie is voor iedereen die lichaam en geest wil activeren en de ziel wil verkwikken.

Essentiele olie op de huid

Ervaar de geconcentreerde geurkracht van de 100% natuurlijke Bergamotolie op verschillende manieren. Voor het aanbrengen op de huid mengt u gewoon een paar druppels van de etherische olie met de LR verzorgingsolie en voel het positieve effect dicht bij uw huid.

Essentielle olie als geur

Gebruik voor het begeuren van een kamer een geurdrager zoals een geurlamp of verstuiver en adem diep in. Voel hoe de geurende kracht van Bergamotolie uw welzijn positief kan beïnvloeden.

Beschrijving

Toepassing essentiële Bergamotolieop de huid

Meng de Bergamotolie met de 100 ml LR Soul of Nature verzorgingsolie of met een van onze andere essentiële olien. Houd u altijd aan de hoeveelheden die in het betreffende recept staan. Nooit onverdund op de huid aanbrengen!

Toepassing essentiële Bergamotolie in een geurverspreider

Gebruik in combinatie met een geurverspreider zoals een waxinelichtje, een geursteen of een verstuiver om de geur in de ruimte te verspreiden, bv. 3-4 druppels in de verstuiver en vernevel gedurende 1 uur, max. 3 keer per dag. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken.

Oorsprong van de Bergamotolie

LR Soul of Nature Bergamotolie is afkomstig van een coöperatie in Calabrië, Italië. De coöperatie heeft zich uitsluitend gespecialiseerd in het telen van bergamotbomen.

Let op, gevaarwijzer

Gevaar, let op!

Doe een paar druppels in een geurlamp, verstuiver of geursteen gevuld met water en laat verdampen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Na enige tijd bijvullen, anders bestaat het gevaar van spatten. Altijd onder toezicht gebruiken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken. Niet geschikt voor consumptie. / Kan dodelijk zijn als het ingeslikt wordt en in de luchtwegen terechtkomt. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Verdacht van het schaden van de vruchtbaarheid of het ongeboren kind. Bevat 3,7-dimethyl-6-octenyl-2-methylcrotonaat. Kan een allergische reactie veroorzaken / Indien medisch advies nodig is, gelieve de verpakking of het etiket bij de hand te houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Draag beschermende handschoenen. In geval van inslikken: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts waarschuwen. GEEN braken opwekken. Opgesloten houden. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke en landelijke voorschriften.

Bergamot, extract

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

3-5 werkdagen

Geurprofiel

Citrusachtig, Fris, Fruitig, Licht, Scherp

Geureffect

Kalmerend, Ontspannend, Verfrissend

TOP