Douchegel – Strong Soul

16,99

De Strong Soul Douchgel zorgt voor een verkwikkende douche-ervaring voor hem en haar. Reinigt en verzorgt op milde wijze met 95% natuurlijke ingrediënten*, waaronder 100% natuurlijke essentiële oliën. In duurzame verpakking van gerecycled plastic (rPET)**. Met een revitaliserende geur olie mix van pepermunt, eucalyptus, tijm en cederhout.

Douchegel Strong soul

De Relaxed Soul is de perfecte douchegel voor een gereinigde huid en een sterke ziel. Helemaal opgefrist en wel, elke ochtend onder de douche. De douchegel LR Strong Soul met een vitaliserende geurenmix van pepermunt, eucalyptus, tijm en ceder laat je fris en vol kracht onder de douche vandaan komen. De zachte reiniging en verzorging met 95 % natuurlijke ingrediënten, waaronder 100 % natuurlijke essentiële oliën, is voor iedereen die een vitaliserende oppepper en doucheverzorging op basis van natuurlijke cosmetica wenst.

100 % natuurlijke essentiële oliën

Breng de aromadouchegel aan op de vochtige huid, masseer met ronddraaiende bewegingen tot zich een zijdezacht schuim heeft gevormd en spoel af. Sluit gewoon uw ogen onder de douche en geniet van het vitaliserende, verkwikkende effect van de geur. De douchegel kan ideaal worden geïntegreerd in een vitaliserende welzijnsroutine en wordt vooral aanbevolen op stressvolle dagen wanneer een extra portie energie en kracht goed voor u is.
*NOI=natuurlijke oorsprongsindex volgens DIN 16128
**Kappen, sluitingen en deksels van kunststof (PP)

Beschrijving

Of het nu gaat om een verfrissende wellnessdouche ‘s morgens, gevolgd door een voedende body butter die delicaat in de huid smelt, of om de gezellige sfeer in ons huis die wordt gecreëerd door de verschillende mengsels van geuroliën, rituelen stellen ons in staat even stil te staan, oases van rust te vinden en tijd te nemen. Ze creëren momenten van geluk en helpen ons te ontspannen en onze batterijen op te laden voor nieuwe perspectieven. Vier uw eigen persoonlijke stemmingsritueel en begin de dag vol inspirerende levensvreugde. Zo voel je je dag na dag goed in je vel.

Douchegel Strong soul gebruiksaanwijzing

De LR Soul of Nature Strong Soul aromawereld is een bron van extra kracht, vitaliteit en een alerte geest. Voel hoe je sterker wordt met elke adem en herwin je energie dankzij de vitaliserende geur van Strong Soul. Op deze manier is je dagelijkse douche een herstellend ritueel. De douchegel verandert je ochtenddouche in een verfrissende waterval die je innerlijke kracht wekt. De activerende geur geeft je vitaliteit en kracht. Vers gedoucht, begin je je dag vol energie. Breng de aroma douchegel aan op de natte huid, masseer zachtjes in totdat er een zijdeachtig schuim is gevormd en spoel af. Sluit je ogen en geniet van het vitaliserende en stimulerende effect van de geur. De douchegel is ideaal voor een herstellende feel-good routine en kan het beste worden gebruikt op stressvolle dagen wanneer je een extra portie energie en kracht nodig hebt.

100% natuurlijke essentiele oliën

Pepermunt & euxalyptus (topnoot): Twee verfrissingen in één. Met zijn frisse, uitgesproken en koele geur heeft pepermunt een activerend, ophelderend, herstellend en verkwikkend effect. Eucalyptus gedraagt zich als een tonicum en verhoogt uw gevoel van welzijn. Tijm (hartnoot): Het Latijnse woord “thymus”, betekent “moed”, vertelt ons dat tijm een sterk en activerend effect heeft en ons met moed kan vullen. De krachtige, kruidachtige geur heeft ook een stimulerend en verfrissend effect. Cederhout (basisnoot): Zwoele, houtachtige, warm – cederhoutolie heeft een hartverwarmend, stabiliserend en aardend effect en verhoogt je zelfvertrouwen.

Complete Strong Soul, energieke vitaliteit set

Douchegel: Breng de aromadouchegel aan op de vochtige huid, masseer met ronddraaiende bewegingen tot zich een zijdezacht schuim heeft gevormd en spoel af. Geniet gewoon van het vitaliserende effect van de geur gedurende een paar minuten onder de douche. De douchegel kan ideaal worden geïntegreerd in een energieke verzorgingsroutine, bijvoorbeeld om de dag met volle kracht te beginnen. Lichaamscrème: Aanbrengen op de gereinigde huid en zachtjes inmasseren met ronddraaiende bewegingen. De Body Cream kan ideaal worden geïntegreerd in een vitaliserende huidverzorgingsroutine en wordt aanbevolen te worden gebruikt na het douchen met de bijbehorende douchegel uit de LR Soul of Nature serie. Roll-On: Breng de roll-on 1-2 keer naar behoefte heen en weer aan over de huid op de polsen, slapen of nek en voel de energetiserende, stimulerende HOT-COLD-COMPLEX voor een helder hoofd. De roll-on kan ideaal worden geïntegreerd in een vitaliserende feel-good routine en is de ideale oplossing om de verkwikkende geur van de Strong Soul aromawereld onderweg te krijgen, handig en snel. Tip: Bewaar op een koele, droge plaats en buiten het bereik van zonlicht. Geurmengsel voor kamergeuren in een geurdrager: Gebruik in combinatie met een geurdrager, zoals een theelichtolielampje, een geursteen of een diffuser voor kamergeur, bijv. 3-4 druppels in de diffuser doen en max. 3x daags gedurende 1 uur vernevelen. De geur heeft een paar minuten nodig om zich te ontvouwen. Doe, in combinatie met een geurlampje, een paar druppels in de kom die al met water gevuld is en laat verdampen. Vul de kom na enige tijd opnieuw met warm water (anders bestaat het gevaar van breken en spatten). Altijd onder toezicht gebruiken. Maak de kom na gebruik goed schoon. Afzettingen kunnen worden verwijderd met de geurlampreiniger. Niet puur gebruiken op kunststof oppervlakken. Het mengsel van geuroliën kan ideaal worden geïntegreerd in een activerende welzijnsroutine. LR Soul of Naturel Strong Soul set: Set bestaande uit douchegel, bodycrème, roll-on, geurmengsel voor het begeuren van de kamer.

Aqua (water), natriumlauroylmethylisethionaat, natriumchloride, cocamidopropyl betaïne, glycerine, natriumlaurylglucosecarboxylaat, laurylglucoside, dinatriumcocoylglutamaat, xanthaangom, natriumlauroylglutamaat, Parfum (Geur), Menthol, Natrium Cacaoyl Glutamaat, Caesalpinia Spinosa Gom, Propyleenglycol, Citroenzuur, Natrium Benzoaat, Limoneen, Kalium Sorbaat, Trinatrium Ethyleendiamine Disuccinaat, Linalool, Sorbinezuur

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

3-5 werkdagen

TOP