Dames kerstpakket

97,98

Het dames kerstpakket van Schoonheidswinkel bestaat uit producten speciaal geselecteerd voor de vrouw. Heerlijke gezicht verzorgende producten op basis van aloe vera. De aloe vera producten van LR Health & Beauty zorgen voor kwaliteit is dit kerstpakket met gezichtsverzorging speciaal voor vrouwen. Het dames pakket wordt daarbij aangevuld met een badlaken en een beauty bag.

Levering Dames kerstpakket

Een kerstpakket voor een gezonde start in 2021 met aloe vera producten. Het pakket wordt verpakt in een kerstdoos met sierlijke vulling. De levertijd van het pakket varieert afhankelijk van de drukte tussen de 5 en 7 werkdagen. Vraag gerust om meer informatie. Kijk bij de beschrijving voor de specifieke inhoud van dit dames kerstpakket.

Prijs € 78,50 excl. BTW
Prijs € 94,98 incl. BTW

Beschrijving

Een gezicht verzorgingspakket voor vrouwen waarin een douchegel 2 in 1 is toegevoegd. De verzorgende producten zijn geschikt voor alle huidsoorten met ingrediënten zoals biologische olijfolie extract voor een stralende huid. Het dames kerstpakket bestaat uit de volgende kwaliteitsproducten:

Badlaken 70×140
De Beauty Bag is handig voor op vakantie maar ook voor thuisgebruik
Complete gezichtsverzorging met Aloe vera dagcreme – 50ml
Aloe vera nachtcreme – 50ml
Oogcreme met Aloe Vera – 15ml
Douchegel 2 in 1 met Aloe Vera – 250ml

Aloe vera verzorging als dames kerstpakket

Wie wil er niet het beste voor zijn relaties? Met een dames kerstpakket vol aloe vera gezicht verzorgende producten geeft u een goed signaal af. Verzorgende producten voor alle huidtype op basis van hydraterende Aloe vera. Aloe vera stond al bij de oude Grieken bekend als wonder plant vanwege zijn helende kwaliteiten. De kwaliteitsproducten van LR die in dit kerstpakket zijn toegevoegd bezitten hoge bestanddelen aloe vera van pure bladgel. De crèmes vormen een perfecte harmonie voor een verzorging de hele dag door. Een crème met zacht geurende verwen textuur.

Extra informatie

Geslacht

Merk

Levertijd

5 – 10 werkdagen

TOP