BASE COAT

6,99

De base coat is een must om te gebruiken voordat jij jouw nagels gaat lakken. Het is het heel belangrijk omdat deze jouw nagels beschermt tegen verkleuringen. De base coat zorgt voor mooie egale nagels en dus een perfecte ondergrond voor de nagellak.

Base coat als ondergrond

Nagels die egaal zijn kun je makkelijker lakken en daarnaast verminderd het de oneffenheden (ribbels, bladderende structuur) die anders door de nagellak heen zichtbaar zijn.

Beschrijving

Base coat zorgt ervoor dat de nagellak beter hecht aan de nagels en dat verlengt de houdbaarheid van jouw manicure. Deze LR Base coat bevat naast een snel hechtende formule ook nog proteïnen in om je nagel sterker te maken. Daarnaast zou een beschermende top coat de houdbaarheid ook nog eens kunnen verbeteren.

Gebruik van de base coat

Als de basis coating goed droog is en je snel last hebt van bladderende nagellak kan het zo zijn dat jouw nagels nog niet helemaal vetvrij waren op het moment dat je de nagellak hebt aangebracht. Probeer in dit geval nog voordat je de nagellak opbrengt even je handen te wassen met water en zeep (dus na het aanbrengen). Op deze manier zorg je ervoor dat je nagels 100% vetvrij zijn. Nu kun je jouw nagellak aanbrengen en daarna, indien gewenst nog een top coat.

Extra informatie

Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

Inhoud

TOP