88 KLEUREN SHIMMER OOGSCHADUW PALET

16,95

Met deze 88 kleuren Shimmer oogschaduw palet creëer je de mooiste ogen. Ogen die aandacht verdienen, voor een foto reportage, een avondje uit of gewoon de perfecte look overdag. De kleuren in dit palet zijn opvallend en warm van kleur. De Shimmer oogschaduw geeft aan dat het een licht glitter effect heeft. De oogschaduw is niet vettig en heeft een goede hechting. Het geeft een pure schitterende kleur en oogt zacht.

88 kleuren shimmer oogschaduw palet voor opvallende ogen

Met de 88 shimmer oogschaduw palet heb je een veelvoud aan kleuren om de mooiste kleur combinaties te maken. De oogschaduw is lang houdbaar en heeft een sterke kleur intentie. Er zijn nog andere 88 kleuren oogschaduw paletten beschikbaar. Klik hier om naar ons overzicht te gaan van oogschaduw palletten.

Uitverkocht

Beschrijving

Met 88 kleuren shimmer oogschaduw in dit palet, kunt u naar wens perfecte combinaties maken. Deze oogschaduw laten uw ogen fonkelen. In de samenstelling zijn mineralen toegevoegd die de gevoelige huid van de ogen beschermen. Het oog schaduw palet heeft een afmeting van 23.2×16.6×1,1cm met in de binnenkant van de deksel een ingebouwde spiegel. Naast de spiegel zitten twee applicatie stiften die dubbel zijdig te gebruiken zijn.

Perfecte ogen creeren, youtube tip!

Voor het opbrengen van oogschaduw wordt steeds meer gebruik gemaakt van youtube waar make-up artists filmpjes plaatsen en reviews.

12 delige kwastenset met natuurlijk haar

Om de oog schaduw op te brengen kan je het beste gebruik maken van kwasten met natuurhaar. Op kwasten met natuurhaar hecht de make-up beter en zorgt daarmee voor een betere overdracht op uw huid. Kijk hier voor meer informatie over kwasten sets.

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

TOP